2015. január 27., kedd

Áront a Nóra nagyinál dugtam ágyba

Nem sikerült se felébredni 6:30-kor, se elindulni 7:00-kor. Minden estere az autót beindítottam, hogy mire startolunk, addigra elég meleg legyen az utastérben, nehogy Áron még betegebb legyen.

Amikor Manna meglátta, hogy behoztam a kalitkáját, akkor már menekülőre fogta és rohant fel Áronhoz. Az indulás 7:40-re csúszott. Gondoltam, majd egy picit jobban nyomom a pedált és akkor be tudom hozni a kései indulást.

Útközben felhívtam Berencsi doktornőt, azzal, hogy egy kicsit ma kések, de azt mondta, semmi probléma, ő amúgy sincsen bent és különben is a jövő keddre beszéltük meg a vérvételt. Így azután Gazdagrétre mentünk, hogy Manna egy meleg lakásban legyen és onnan egyenesen Nóra nagyihoz mentünk.

Áront ott is ágyba bújtattam és ott pihent, amíg én a nagyit győzködtem, hogy most már vigye át azt a kevés megtakarított devizáját az OTP-ből a CitiBankba.

Nóra nagyi el is indult a Fény utcai OTP fiókba elintézni aaz átutalást, de az nem sikerült, mert nem tudta a Citibank IBAN és Swift Kódját. Közben bevásárolt, rántott harcsát és salátát, hogy hármasban együtt ebédeljünk.

Ebéd után odaültem Áron ágyára és felolvastam neki egy angol nyelvű mesekönyvből, miközben szürcsölgettem a nagyi főzte kávét.

Amikor ejöttünk Nóra nagyitól, egyenesen a Gyermek Orvosi rendelőbe mentünk. Nagyon sokan várakoztak, ezért azt mondtam Áronnak, hogy amíg itt ül és várakozik, addig én elszaladok kipakolni mindent az autóból. Visszatérve már nem sokára sorra kerültünk. Sinkó doktornő alaposan megvizsgálta Áront és három új gyógyszert írt fel, miközben úgy gondolta, hogy Áron csak a jövő héten menjen iskolába.

A vizsgálat után Áron hazament én pedig a patikába kiváltani a recepteket. A felírtakon felül vettem még egy doboz C-vitamint és egy zacskó kakukkfüvet.

Közben beugrottam a CBA-ba friss tejért és egy kevés kacsa töpörtyűnek valóért.

Amikor átvittem Mannát Emőkéhez, István kijött azzal,hogy már többször keresett, mert csomagjaim  érkeztek kínából.

Később felmentem Ilihez a mézekért, ami az utolsó pillanatban érkezett meg, mert itthon már csak egy pár kanállal van, Dömsödön meg teljesen elfogyott.

Áront kértem, hogy egy hajmosással egybekötött fürdés után azonnal bújjon az ágyba. Meg is tette, sőt kiszolgálta magát a Dömsödről felhozott maradék almakompóttal.

Este tettem egy közepes online bevásárlást a TESCO honlapján, de nem házhoz szállítással, hanem a Budaörsi átvételi ponton holnap 9-11 óra közötti személyes átvételre.


Amikor már sikerült Áronnál is eloltatnom a villanyt, megnéztem a holnap visszaviendő DVD-t

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése