2015. január 30., péntek

Vacsora és korrektúra Laciéknál

Időben ébredtem, de ahhoz mégis kellett igyekezem, hogy elérjem a randit Lacival és Tamással.

10-re odaértem a Rudasba. Lacira és Tamásra várnom kellett, ezért egy kávé mellett az előcsarnokban olvasgattam. Először Tamás érkezett. Alig kezdtünk el beszélgetni, Laci is megjött.

Háromszor is hagytam magam rávenni, hogy előbb a gőzbe, azután a jéghidegbe, a forróba és a brűgölőbe. Kijönni a végén nagyon jó volt.

Amikor hazamentem, kicsit számon kértem, hogy Áron még mindig nem szerezte be az elmúlt hét házi feladatait. Ezen azután megint alaposan összevesztünk.

Úgy döntöttem, hogy este mégsem viszem magammal Áront a Laciékhoz.

Azután fél hat körül jött  értem Tamás. Laci úgy fogadott, hogy szerinte  túl korán érkeztünk. Amíg készült a vacsora, Laci irányította a két kandallóba begyújtást. Tamás vágta a fát én meg hordtam befele. Laci azt hiszi, hogy mindent ő tud a legjobban, ezért ő irányította a munkálatokat.


Vacsora előtt bemutatták Hajnit. Én éreztem a bemutatás mögöttes szándékait, de én ilyen be nem gyógyult lelki sebekkel minden ilyesmire alkalmatlan vagyok.

A  kaja, amit Fruzsi feltálalt finom volt, de semmi különös. 

Utána kiderült, hogy az a fő feladtunk, hogy Laci elnökjelölési kortes írását korrektúrázzuk. Ez nem ment egyszerűen, mert Laci nem volt megelégedve az én munkám sebességével én pedig nem értettem teljesen egyet Hajnival egyes szavak helyesírását illetően.
t
Ettünk, ittunk, vitatkoztunk, majd Tamás hazaszállított.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése