2015. május 12., kedd

Áront műteni kell

Reggel igyekeztünk időben felkelni, megreggelizni, hogy 9 óra körül már meg tudjunk jelenni a felülvizsgálaton.

A kórházban ma különösen nagy tömege volt a pácienseknek. Több órát kellett várakoznunk, amíg Áron sorra került. A doktornő alaposan megvizsgálta, de jobbnak látta, ha a Főorvos úr is vet egy pillantást a sebre. Ő is elégedetlen volt azzal, hogy a seb nem tisztul és ezért közölte, hogy Áronnak holnap reggel be kellene feküdnie a gyermek sebészetre és altatás mellett megműtik.

Áronnak a szeme se rebbent, ez csak engem ért hideg zuhanyként, főleg akkor, amikor aláíratták velem, hogy a beavatkozással milyen kockázatokkal kell szembenéznem.

Következett a konzultáció a műtétet végrehajtó orvossal, az aneszteziológussal és az Áront felvevő orvossal. Mindenről kikérdeztek a születése óta és minden olyan nyilatkozatot alá kellett írnom, amit jobban tettem volna, ha el sem olvasok. A főorvos döntését tudomásul vettem, de lelkileg nagyon a padlóra kerültem.

Holnap reggel 8-kor kell Áronnak éh gyomorral megjelennie, de vigyek be teát meg ropit, mert a műtét után arra lesz szüksége, de azt a kórház nem tud adni. Sajnálom, de ekkor megint eszembe jutottak a Stadionok. Kedvem lenne írni Orbán Viktornak egy levelet, amelyben kérem, hogy két stadion építése közben vigyen be a fiamnak egy pohár teát, mert a kórháznak arra nem telik.

Délután ½ 3-ra értünk haza. Még a leparkolás előtt szóltam a kis bódés büfénél, hogy süssenek meg nekünk egy kisebb méretű hekket. A hölgy azt mondta 8-10 perc múlva készen lesz.

Áronnal felmentünk a lakásba és azonnal lefektettem.

A CBA-ban vettem egy zacskó farfalle tésztát, így az ebéd túrós csusza volt, hozzá  rántott hekk. Áron még a hordós káposztából is csipegetett mellé.

Emőke átjött és próbálta helyes mederbe terelni Áron Internetezését, még gyakoroltak is egy kicsit.


Én egész este feszült voltam a holnapi műtét miatt. Próbáltam duolingo-val és unikummal elnyomni a feszültségemet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése