2015. május 7., csütörtök

orvos továbbképző tanfolyam

Reggel, amint elértünk egy európai időt, írtam Mariannak egy SMS-t, hogy Áron egy kisebb baleset miatt ma nem fog menni zongora órára és majd Emőke lányom részletesen elmeséli, hogy miért nem.

Reggeli után indultunk az Fiumei útra. Régi épület, új épület, sok lift, nem teljesen logikus elrendezés és hiányoznak az útbaigazító táblák.   Csak a recepciós, meg a betegfelvevő tudja, hogy mit hol lehet találni, ezért azután náluk hosszú sor alakul ki az érdeklődőkből. A doktor néni megnézte Áron lábát és csak közepesen volt elégedett. Az orvosok egymás között az Áront csak úgy hívják, hogy „ő a fogpiszkálós”.

A doktornővel megbeszéltük a hétvégi programot. Holnap, azaz pénteken még szeretné látni Áront, de ha szombat, vasárnap egyikén sem tudom behozni, akkor most nem mehetek ki a folyosóra, hanem végig kell néznem a sebtisztító beavatkozást (el kell végeznem egy gyorstalpaló tanfolyamot), hogy szombat-vasárnap már egyedül is meg tudjam oldani a feladatot.

Onnan az OIK-ba mentünk. Nem  vettem külön parkoló legyet, de Áronnak meghagytam, hogy amíg én leadom a két könyvet, ha esetleg jönne a parkoló felügyelő, akkor addig tartsa szóval, amíg meg nem jövök.

Onnan hazafele menet, megbeszéltük, hogy a pizzázóban fogunk ebédelni, de közben Áron olyan gorombán szólt be, hogy bár bementünk a pizzázóba, de nekem nem volt kedvem vele pizzát enni, csak  végigvártam amíg ő megeszi.

A délután Áronnak főleg pihenéssel telt.


Vacsorára meleg szendvicseket készítettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése