2015. június 7., vasárnap

Forma 1

Csak akkor keltem, amikor már valóban a hasamra sütött a nap, Áron még akkor sem.

 Összekalapáltam a reggelit. A bundás kenyér mellé most főtt virsli is volt a tányérokon.

Áronnal közösen megrajzoltuk Excelben a nyári programokat. A támpontokat elkezdtük begyűjteni. Norcit Viberen faggattuk, ki  az akit láthatunk Dömsödön és Áron mikor mehet Horányba?  Ebből most csak annyi lett világos, hogy Leó és Arti szeretnének jönni három napra, az optimális időpontot pedig Norci adta meg. 

Aminek az időpontja már fix, az a tíz napos Vándor tábor.

Kriszta a kérdésünkre azt válaszolta, hogy Olivér és Bálint programját még nem látják pontosan,de a holnapi Vándor Tábor-i megbeszélésen már többet fognak tudni mondani.
.
Nóra nagyit az egri programmal kapcsolatban Áron kész helyzet elé állította. Felhívta és kérte, hogy nagyi írja fel a naptárába. Áron ezen felül szeretne még Csopakra menni Ábelékhoz, de én a helyébe megvárnám, amíg hívnak.

Áron elindult kerékpározni, én pedig átmentem Gabikáékhoz. A lakást és a kertkaput bezártuk és megállapodtunk a kulcs rejtekhelyéről.

Amikor eljöttem, Feri bácsi becsomagolt nekünk egy kiló frissen szedett meggyet.

Nemsokára Áron is megérkezett. Mannát már természetesen nem engedtük ki.
Késő délután megmelegítettük a maradék rakott krumpli második részét, amit a kúp alatt terítve fogyasztottunk.

Ma nem kellett sehova se sietnünk, hacsak a Forma 1 miatt nem akartunk nyolc körül haza érni.

Kicsit megint lenyírtam egy területet, megvártam, amíg egy kicsit lemegy a nap és alaposan meglocsoltam minden növényt és elkezdtünk pakolászni.

Fontos volt, hogy hazafele ne felejtsek el megállni a Kiskunlacházi MOL útnál, mert „Harmadik Kéz” átvételére azt jelöltem meg Pik-pakk pontként.

Az átvétel simán ment.

A Gazdagréti lakás,  – hála Katikának  – nagy tisztasággal fogadott. Ilyenkor minden alkalommal olyan Tabula Rasa érzésem van és megfogadjuk, hogy jobban fogunk vigyázni a rendre és a tisztaságra.

Kirámolás, unikum és TV

Nem maradtam le a Forma1 nagy részéről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése