2015. június 28., vasárnap

Nihil

Először korán ébredtem, de azután visszaaludtam, mert a lustaság győzött és végül későn keltem.

Nagyon szolid reggeli. Kenyér kolbászkarikákkal és kefir. Az ég nagyon felhős, sehol egy szem napsütés. Nihil.

Manna válogat. Ha olyan macskakaját teszek ki, ami nem az ínyére való, akkor hozzá se nyúl, csak nyávog.

Kiteregettem a tegnap este beáztatott bélyegeket, majd visszavittem Béninek a cseresznye szedésre kölcsönkapott kis létrát.

Internet híján teljesen béna vagyok, még azt sem tudom eldönteni, hogy érdemes-e bekapcsolnom a tévét, mert nem tudom, hogy mi a tévéműsor.

Számolom a napokat, hogy mikor látom újra Áront. Még öt nap. Most jó lenne felgyorsítani az idő múlását.

Mielőtt átmentem Gabikáékhoz, betettem a szikkadt bélyegeket a préselőbe. Gabikáéknál jól elbeszélgettünk. Búcsúzóul Gabika becsomagolt három frissen sült hotdog-ot.

Itthon megmelegítettem a csirke aprólék leves utolsó részét, amiből természetesen Manna is kapott néhány zúzát és májat. Onnan volt tudható, hogy jóllakott, hogy utána felment és bebújt a takaróm alá.

Mivel a bélyegek már jól lepréselődtek, elkezdhettem a szortírozásukat. Sok bélyeg volt, de az eredménynek nem lett látszatja, mert csak egy bündli lett  belőle.

Bár felhős volt az ég, de nem bíztam a meteorológia „helyenként zápor is lehet” dumájában, ezért este kaptak a növények még egy utolsó kiadós locsolást, mert legközelebb csak pénteken este leszünk itt és addig Istenre bízom, hogy mit tesz a veteményessel.

Csak Manna kapott vacsorát és utána rögtön ki is engedtem, hogy amikor holnap reggel visszajön, akkor már ne problémázzon, hogy két órát kell töltenie a buszon és a Budapesti tömegközlekedésen.

Este még egyszer hívott Jancsi, hogy ugye nem felejtettem el: kedd reggel 9 óra a Szerémi út és a Hauszmann Alajos utca sarkánál a teniszpályán találkozunk. Megnyugtattam, hogy nem felejtettem el. Gyorsan elő is vettem egy használható Artigo teniszcipőt, egy kék sortot és egy Wiliams teniszütőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése