2015. június 11., csütörtök

Nem volt kikészítve az óradíj

Nem is értem, hogy Áron ma miért indult el már hét óra előtt. 

Én még az ágyban elkezdtem Duolingó-zni.

Csak két órával később reggeliztem meg és leültem a notebook elé. Az Acer notebook is betegeskedik, pedig annak még nem szabadna. A gép azt mondja, hogy: „javasolt a telepcsere”. Az nem lenne jó, most váratlanul egy plusz 10-20 ezer forintos kiadás.

Délelőtt próbáltam behozni Gabikát a Duolingó-ban, de nem ment.

Telefonon elintéztem a deviza konverzió-t, hogy mire bemegyek a bankba, már le legyen könyvelve.

Ili hozott le piros paprikát.

A Nóra nagyinak kerestem egy használt, de még jól használható számítógépet. Amit szeretnék elérni, hogy legalább három dologra használja: Internet, e-mail, Skype. Azt még nem tudom, hogyan fogjuk tudni minderre rábeszélni és megtanítani.

½ 2-re mentem K.Viktorhoz. Minden papírt aláírtam, hadd fusson a ló.

Onnan a Fehérvári úti SZTK-ba mentem. Kikértem a sorszámomat és a labor leletemet. Úgy találtam, hogy még van annyi időm, hogy a piacon gyorsan bekapjak valamit ebéd gyanánt.

Felmentem a halashoz és egy sült hekket kértem krumpli salátával. Ott már evés közbe álladóan néznem kellett az időt, nehogy lekéssem a felülvizsgálatot.

Percre pontosan értem vissza, még le se ültem a várakozók közé, máris éppen engem hívtak.

A doktor út átnézte a labor leletet, csinált egy gyors ultrahangot és eléggé meg volt elégedve az eredményekkel. A biztonság kedvéért adott egy beutalót vese röntgenre és felírta az elfogyott  gyógyszereket.

A felülvizsgálat után írtam egy SMS-t Mariannak, hogy ha Áron nem viszi az óradíjat, akkor majd legközelebb a dupláját viszi.


Amikor ¾ 4-re hazaértem megdöbbenve konstatáltam, hogy Áron még el se indult, mert, hogy nem volt neki kikészítve a 2000.- forint.

Azt kértem, hogy most azonnal pattanjon fel a buszra és a Marianntól kérjen sűrűn elnézést a késésért, hogy ő azért nem ment, mert nem tudta, hogy mi már erről SMS-ben értekeztünk.

Felhívtam R. Tamást, hogy mi a terv a mai összejövetellel kapcsolatban, de mondta, hogy ő ma nem tud jönni és ezért mindjárt felhívja Lacit, hogy elnézést kérjen. Úgy tűnik, hogy Révfülöpön beindult a munka és különben is,az autója még nem készült el.

Amikor a zongora óráról hazaért, azt mondta, hogy nem volt probléma és Mariann sem neheztelt a késésért.

Megvettem a CBA-ban a nagy flaska Zéró Colát és indultam vele Laciékhoz.

Egyed Laci már ott volt és alig hogy megterítettek a lugasban, megjött S. Tamás és Hajni is.

Kicsit politizáltunk és sokat ettünk. Nagyon finom, könnyű nyári kaja volt. Amúgy az egész este absztinencia jegyében zajlott.

E. Laci kérdezte, hogy alkalomadtán kölcsönkérhetné-e a lakókocsit. Mondtam, hogy szívesen odaadom, sőt, ha gondolja, akkor beszállhatna a lakóautó projektbe is. Az volt a válasza, hogy csak abban az esetben, ha erre adok neki kölcsönt.

Azt hittem, mire hazaérek (tíz óra után) Áront már alva találom. Ehhez képest Emőkével javában sétáltatták lent a Mannát és csak akkor tértek észre, amikor egy kicsit felemeltem a hangomat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése