2015. június 3., szerda

Huzika mustra

A délelőtt telefonálgatással telt. Többen is érdeklődtek a meghirdetett huzika iránt. Mindegyik érdeklődővel  megbeszéltem egy-egy személyes találkozót a huzika megmustrálásával együtt Dömsödön.

A telefonálgatások között Duolingo-ztam.

Délben bekaptam egy pár falatot és indultam K. Viktorhoz a MOM Citi Bank fiókba. Egy rostos üdítő mellett rendeztük a befektetések módosítását.

Hazaérve újabb telefonhívás érkezett: Az egyik korábbi érdeklődő kérte, hogy ne pénteken, hanem még ma menjünk le Dömsödre, mert meg szeretné nézni a huzikát. Megbeszéltük, hogy öt óra körül értem jön, levisz az autójával és vissza is hoz.

Magamhoz vettem a Dömsödi kulcsokat, huzika forgalmi engedélyét és a xxxxx. Áronnal és Emőkével megbeszéltem, hogy csak ½ 8-körül érek haza, kicsit törődjenek egymással, ha megéheznek, a hűtőben van mindenféle kaja.

A vevő jelölt a feleségével jött és a házunk mellett vett fel a Toyota Prius-ába. Végre egy hosszabb időt tölthettem együtt ezzel az autóval. A férfit útközben a Hybrid Prius minden részletéről kifaggatattam. Neki egyébként van még egy Toyota Prius + családi autója. Mind a kettőt használtan és sérülten vette Németországban és amivel mentünk abban még nem volt 40000 km sem és úgy nézett ki mint az új.
Egyébként neki van egy 2001-es évjáratú lakóautója, amit éppen holnapután készül eladni 2,8 Millióért, de nekem nem ajánlja, mert a 14 év a belső berendezésén is nagyon meglátszik.
Dömsödre megérkezve kívül-belül nagyon alaposan megnézték a lakókocsit, de én úgy láttam, hogy nincsenek nagyon elragadtatva tőle, vagy csak nem mutatták, hogy lefaraghassanak az általam kért árból.
Visszafele az úton csak annyit mondott, hogy alszanak rá egyet és amikor eladta a lakóautóját, akkor felhív és megmondja, hogyan döntöttek. Én úgy éreztem, hogy keresik a vészkijáratot.

Minden esetre én nem bántam a velük eltöltött két órát, mert a társaságukban többet is megtudtam a Toyota Priusról és legalább alkalmam nyílt arra, hogy meglocsoljam a már nagyon szomjazó veteményest.

Amikor Gazdagréten elbúcsúztunk, először felmentem megnézni Áront, majd a CBA-ban vettem vörös hagymát, Unicumot, kenyeret  és friss tejet.

Rögtön elkezdtem készíteni egy igazán nyári lecsót. A hagyma alá zsiradéknak a csontleves tetejéről hétfőn leszedett fűszeres zsírt használtam.
Áront kértem meg, hogy terítsen és szóljon a nővérének, lehet jönni vacsorázni. A terítés ment, de Emőke nem érezte jól agát, sőt, amikor Áron átvitte a lázmérőt, Emőke 38 fokot mért magán.

Kettesben vacsoráztunk Áronnal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése