2015. június 1., hétfő

Lakókocsi-lakóautó

Reggelire a maradék velős csontot kentem fel két fokhagymás pirítósra és hozzá a tegnapi kefirt ittam.

Felhívtam a lakóautóst. A lakókocsi és a közös lakóautó nem érdekli, viszont úgy tűnik, hogy a 4.390.000.- ből egy kicsit engedne.

Leolvastam a vízórákat, nehogy kiessek a leadási határidőből, a három könyvnek pedig online meghosszabbítottam a kölcsönzési határidejét.

Miután leírtam a négy vízórának a jelentését, egy kicsit Duolingo-ztam.

Posta Lacival is tudtam beszélni, de az autó  90.000 km-es szervizét legkorábban csak június 15-én tudja vállalni.

A blog bejegyzések elmaradását is igyekeztem pótolni.

Amikor Áron hazajött, egy kicsit összerúgtuk a port. Se este se reggel nem mosott fogat. Hiába kértem, hogy 2 perccel korábban induljon el reggel, tíz perccel később indult el. 

Azt is háromszor kértem, hogy vegyen ki a hűtőből  egy almát, de elfelejtette. A szobáját úgy hagyta, mint egy csatateret, szanaszét szórva a legókkal, viszont hozott egy ½-et Művészettörténetből.

Itthon nem Duolingoz-ik, nem tanul, nem gyakorol a zongorán és nincs se fekvőtámasz, se felülés, amit a tornatanár kért, csak az Internet. Semmi olyan dolgot nem csinál, amihez kellene a rendszeresség és az állhatatosság. Ezért azután visszavettem a wifi kulcsot.

Felhívtam a Karavándor  tulajdonosát, de ő sem preferálta az ötletemet, hogy ketten vegyük meg a lakóautót és majd a holt időben kiadjuk bérbe. Viszont feltettem a huzikát a www.hasznaltauto.hu-ra, mert ha komolyan gondolom a lakóautó megvételét, akkor előtte a huzikát el kell adnom.

Áronnal együtt ebédeltünk és utána megosztoztunk a másik szelet tortán.

Befejeztem a blog bejegyzések pótlását és annak örülök, hogy érdekes módon arra estig nem maradt időm, hogy TV-t nézzek.

Áron beugrott a fürdőkádba és még hajat is mosott. Először nem is értettem, hogy történhetett meg önszántából, de azután kiderült, hogy Emőke hatott rá és beígérte neki, hogy fürdés után lemehet vele. Még ¼ 9-kor lement Emőkével sétáltatni a Mannát. Végül ½ 11-kor került ágyba, amiért mind a két gyerekre nehezteltem.


Emőke a kiengesztelésemre, hozott át egy csésze frissen készült bodza teát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése