2016. szeptember 28., szerda

Az ÉHSZAKOK 35-ik bővített kiadása


Áron reggel sokat tötyörészett és végül csak 7:12-kor indult el, az apja meg hadd izguljon.

A reggeli forgatókönyv a szokásos: fürdőszoba, gyógyszerek, Manna levitele és víz a smaragdfának. Utána elkészítettem a reggelimet és komótosan elfogyasztottam.

Nagy nehezen sikerült telefonon elérnem R. Kinga doktornőt, akitől megtudtam pár adalékot Nóra nagyi hogylétéről, de teljességgel csak a labor leletek kiértékelése után, holnap este tud nyilatkozni. Azt kérte, hogy holnap este 9-kor hívjam fel.

Kicsit Duolingóztam, átnéztem a levelezésemet, majd rendbe tettem az ÉHSZAKOK 35-ik kiadását, de ekkorra már 10 óra lett.

Beszéltem Büti Ágival is, de az nem biztos, hogy a héten tud foglalkozni a bázissal, majd meglátja.

Lementem az Aldi-ban, vettem tejet, főtt-füstölt tarját és végre tudtam csinálni magamnak egy tejeskávét is.

A rádió hallgathatatlan, a TV nézhetetlen, a csapból is az október 2.-i népszavazás folyik, ugyanúgy, mint a hírportálok bármelyikén.

Igyekeztem időben elindulni a brushup-ra. Időben oda is értem. Nagyon jó nagy csoportos óra volt. Larry is visszatért Brüsszeli útjáról, így a kis csoportban ő tarthatta meg az óráját a megszámolható és megszámlálhatatlan főnevekről című előadását az angolban.

Utána Mannával egy újabb órát töltöttünk az olvasó csoportban és én még ráadásként kiejtési gyakorlatot tartottam Katalinnak és Misinek.

Itthon megvacsoráztunk Áronnal és megbeszéltem vele a jövőbeni szigorításokat. Ha reggel nem indul el időben (holnap 0-ik óra is van), akkor be lesz zárva a lakásajtó és nem mehet suliba. Ami rendetlenséget találok a szobájában, az íróasztalán, azt kidobom a szemétbe. Meg kell, találjam azt a nevelési módszert, amitől rendszerető felnőtt lesz.

Este nyolckor még levitte Mannát, miközben én lementem a CBA-ba, Áron kérésére vettem citromlét, magamnak meg unikumot és sört.

Amikor Áron feljött, még egy kicsit belekérdeztem a holnapi órarend szerinti leckékbe, azután lefekvés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése