2016. szeptember 22., csütörtök

Egy csomó csekk átutalása


Áronnak ma sem sikerült elindulnia hétkor, pedig ma nulladik órája is volt. Valamilyen gorombább dolgot kell tennem, mert a kérés, hogy időben induljon el, nem elég.

Amikor felkeltem lementem a Budapest Bankba, mert értesítettek, hogy elmaradt befizetni valóm van. Érdeklődésemre kiderült, hogy az nem más, mint a TESCO bevásárló kártya hitel visszafizetése.

Utána átmentem az Eleven Centerbe vásárolni, mert még reggelinek való se volt itthon.

Reggeli után először átutaltam a TESCO tartozást, majd természetesen Duolingó orrvérzésig.

Összeszedtem a befizetni való számla leveleket és csekkeket és minden számlalevelet (ad acta) eltettem a helyére.

Emőke délben hozott át egy tányér krumplistésztát uborkával. Már akkor jeleztem neki, hogy mi készül vacsorára (Bolognai Lasagne).

Áron hazaérkezése után a kérdésemre egy szót sem szólt arról, hogy mik történtek az iskolában.

Megkértem, hogy szedje le a ruhákat a fregoliról, mert én eddig csak azokat szedtem le, amelyeket átvittem Kati néninek, hogy vasalja ki és utána rámolja ki a mosogatógépet.

Áron még a napsütésben lement Emőkével és pingpongoztak, majd amikor feljött, ahelyett, hogy elővette volna az iskolai dolgait leült Internetezni.

Betettem a vacsorát a sütőbe és csak este nyolckor, amikor bementem az E-Napló Ellenőrző Könyvébe, akkor derült ki számomra, hogy Áron a nulladik óráról 10 percet késett és Kémiából az eddigi 2-eshez, ma hozott egy 1-est.

Hárman ültünk a vacsorához, Emőke hozott át hozzá fejes salátát.

Vacsi után még kértem Áront, hogy mutassa meg az olasz házi feladatát, de erre már nem került sor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése