2016. szeptember 6., kedd

Földrajz könyv


Mire felébredtem Áronnak már hűlt helye volt és csak a nagy rendetlenségből következtettem, amit a szobájában hagyott, hogy biztosan sietett a suliba, hogy el ne késsen.

Tibcsi hívott Skype-on, aminek örültem és majd egy órát beszélgettünk. Többek között reklamált a blogok elmaradása miatt.

Hozzákezdtem a napi Duolingóhoz. Elhatároztam, hogy a közzétett blog elmaradásokat úgy fogom eliminálni, hogy napi ötöt közzéteszek a jegyzetekből.

Egy csomó apró dolgot rendeltem a Banggood-tól.

Az idő meglehetősen borús. Nekünk nagy szerencsénk volt, hogy még vasárnap is tűző napsütésben élvezhettük a Dunát Dömsödön.

Délben még ettem a bablevesből és egy adagot el is tettem a mélyhűtőbe.

Délután, amikor Áron hazaért az iskolából, röviden beszámolt a napjáról, a két olasz és a két kémia óráról. Odaadta az új Földrajz könyvét, ami olyan érdekes volt, hogy abból egy ültő helyemben elolvastam 70 oldalt és olyan sok izgalmas ismeretet tartalmazott, hogy azt szerintem egy tanév alatt be sem lehet fogadni.

Áron lement focizni, én pedig megsütöttem a palacsintákat vacsorára. Emőke mazsolát kevert a túróba és kinyitottuk az Adritól kapott baracklekvárt is.

Este még volt egy kis nézeteltérésem Áronnal, hogy neki meg kell-e mutatnia a napi házi feladatot vagy sem, de végül ¼ 10-kor kértem, hogy fejezze be a napi Internetezést, csináljon rendet a szobájában, pakolja be az iskola táskáját és kezdjen el lefeküdni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése