2016. szeptember 7., szerda

Dupla kémia és dupla olasz óra


Bár már ½ 7-kor bementem Áron szobájába, hogy megnézzem nem aludt-e el, mégis csak 7:12-kor tudott elindulni, amitől én nem vagyok nyugodt. A szobáját már nem is nézem meg, hogy hagyta, mert az nem is olyan fontos.

Reggeli után elkezdtem Duolingózni és folytattam a blog vázlatok publikálását. Az elmaradások közel két hónapra csökkentek.

Bevittem a Raiffeisen Bankba az Equilor-nak utalandó pénzt és remélve, hogy sikeres lesz az együttműködésünk, egy kicsit megkönnyebbültem, hogy ezen is túl vagyok.

Visszafele leszálltam az ALDI-nál. Vettem egy palack tejet és egy négyes alkoholos filctoll készletet.

Áron jókedvűen jött haza a suliból. Szuperlatívuszokban mesélt a dupla kémia és a dupla olaszóráról. Az iskolai ebédet is finomnak találta, azonban itthon még mindig nem állt rá a szerintem helyes vágányra, ami az iskolát illeti. Nincs leckefüzete, így nincs is amit megmutasson és nem is akar semmit megmutatni. Ma is csak azért csinált rendet, hogy lemehessen focizni és a Bálinttal találkozni.

Amíg lent volt, ismét megpróbáltam a Canon Pixma MP 495 nyomtatónkat rábírni, hogy lépjen vezeték nélküli (Wireless Wifi) kapcsolatba a számítógéppel, de nem sikerült.

Este felhívtam Nóra nagyit, hogy ne feledje, csütörtökön este hatkor megyünk hozzá a Csák doktornővel. Nagy azt kérdezte, hogy minek?

Emőke átjött a karfiolért, mert azt főzte vacsorára és nekünk is áthozott egy nagy adagot megfőve belőle, hogy holnap abból készítsek tejfölösen, sajtosan levest.

Vacsorára megkóstoltuk a bableves maradékát, de végül ki kellett önteni, mert kezdett megsavanyodni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése