2016. szeptember 30., péntek

Ha péntek, akkor irány Dömsöd

Áronról nem tudom, hogy mikor indult el a suliba, csak azt, hogy nem mosott fogat, de a Mannát leengedte.

.A reggeli után többen is csöngettek.
A második csöngetésre Manna jött haza. Öt óra elég volt a csavargásból.

Délelőtt elküldtem egy e-mailben a közös képviselőnek egy levelet, miszerint én elvesztettem a türelmem, a hét éve javasolt napelem rendszert illetően és mondja meg. hogy mi a hivatalos eljárása annak, ha én saját beruházásban csak a saját villamos energia ellátásomra szeretnék kb. 10 tábla napelemet telepíttetni a tetőre.  Szerintem ezt én nem hét év alatt, hanem hét hónapon belül be is fogom tudni fejezni.

Elvégeztem néhány Duolingót, mert a rendszer azt mondja, hogy a siker egyik titka, hogy minden nap gyakorolj.

Délben megettem a körömpörkölt utolsó maradékát is és azzal vártam, hogy Áron hazaérjen, hogy előre mindent levittem az autóba.

A csomagolásba beletartozott az a millió átutalandó számla, amiket csak ma hozott a postás.

Amikor Áron hazaért, már csak a notebookok és Manna volt hátra. Mannát Emőke némi karmolások árán fölhozta, a többit pedig mi bepakoltuk.

Négykor indultunk és a TESCO-ban nagyon szervezetten és gyorsan tudtunk végezni. (2 csirkecomb, 1 csirkemell, 12 tartós tej, unikum és egy borotvahab, amit reklamációban rögtön kifizettettünk a régi hibás miatt.)

Közben hívtam a doktornőt, de ő már nem volt bent, az ügyeletes orvos pedig csak annyit mondott, hogy Nóra nagyi állapota nem javult.

Nem sokkal este hat után landoltunk a Kiskunlacházi zöldségesnél, ahol vettem egy háló lecsónak való paprikát és hozzá sok paradicsomot. Két sarokkal odébb az azonnali fogyasztásra lecsó kolbászt és irány a bázis.

Juditnál megálltunk egy percre. Pongó nagy tánccal fogadott, mert ő már előre tudta, hogy a heti körömpörkölt fogyasztásunkból az összes csontot ő kapja. Judittal megbeszéltem, hogy mikor legyen a kapcsolók és dugaljak szerelése, miközben bedobozolt nekünk 15 darab tojást.

A bázisra érve Manna nagy nyújtózással kezdte a szabadságát, miközben mi mindent berámoltunk és örömmel láttam, hogy Ági itt volt és kitakarított.

Egy-két unikum és én is eltettem magam holnapra. Nyolc órára mind a ketten elfáradtunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése