2016. szeptember 15., csütörtök

"Túúdom"


A felkelés és az indulás nem ment simán. ½ 6-kor csörgött az ébresztő. Én felébredtem, Áron aludt tovább. Bementem a szobájába, és amikor mondtam, hogy mennyi az idő, morogva csak annyit mondott, hogy: „Tudom”. Ezután többször szóltam, mert hatkor kellett volna elindulnia, amiből a végén 7:50 lett, mert szerinte a 0-dik óra ½ 8-kor kezdődik és ő arra be fog érni.

Jómagam is későn keltem, de nekem reggel nem volt más programom, mint megreggelizni. Reggelire hering barna kenyéren és tejeskávé.

Elkezdtem a Duolingót, de átkapcsolva olaszra.

A közzétett blog bejegyzések száma ma is bővült öt nappal és az elmaradás várhatóan a jövő héten megszűnik.

Elmentem az Okmányirodába, mert telefonon jelezték, hogy alá van írva az „életbenlét” igazolásom a német nyugdíjhoz. Amikor megkaptam, azon nyomban elvittem a postára és feladtam.

Visszajövet (kb. du. 3-kor) Áront már itthon találtam. Ledőlt pihenni és olvasni. Iskolai dolgokkal nem foglalkozik, csak pihen pedig most már este 8 óra van.

Vacsorára Áron kisütötte a maradék fasírt alapanyagot és nagyon finom hamburgert készített a barna kenyéren, sajttal, salátával ketchuposan. Én megettem hozzá az elsózott mángold maradékát és utána rozé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése