2016. november 9., szerda

Brushup


Áron azzal indított, hogy írjak egy kérelmet a tornatanárnak, hogy a megfázása miatt a mai úszás alól mentse fel és az utolsó óráról engedje haza.

Reggel egy kis vitám is volt Áronnal, mert már ½ 7-kor elkezdtem kérni, hogy szeretném, ha 7 óra előtt elindulna és vinne egy almát. Ezt hétig egyfolytában kértem és ő egyre ingerültebben válaszolt, hogy ne izguljak, el fog indulni. Ehhez képest 7:05-kor indult el, az almát pedig itthon felejtette viszont a Mannát sem vitte le.

Én csak 9-kor keltem, de addig már legalább elkezdtem a mai Duolingót.

Felkelés után azonnal megcsináltam a 45 guggolást. Azt még a drága Rózától tanultam, hogy a reggeli tornát, ha fúj, ha fagy, nyitott ablaknál, a reggeli szellőztetéssel együtt kell végezni. Ehhez most már kezd hűvösödni, de azért így tettem.

Ebédre megettem a számomra készített milánóit.

Amikor Emőke hazaért, csak arra kértem, figyeljen oda Áronra, hogy amikor hazajön, ne csak az Internettel foglalkozzon.

Délben bekaptam a nekem készített milánóit és némi készülődés után elindultam a brushup-ra.

Időben odaértem és a kiscsoportos foglalkozás után, Larry-t is követtem. Egy órányi anyag után következett Manna olvasó csoportja. Ott mindenki tudott valamelyest, de a kiejtések borzasztóak voltak.

Amikor már minden foglalkozást formailag befejeztünk, akkor én még kiejtési gyakorlatokat tartottam Misinek, Katie-nek és Llinek. Katiet hamar ki fogom rúgni a csoportból, mert nagyon jó lett a kiejtése. Misi és Lili egyelőre menthetetlennek néznek ki, de Misinek adtam külön feladatot. Lilihez meg megyek hétfőn reggel gyakorolni.

Hazafele betértem a CBA-ba, vettem pékárut, juhtúrót, és tarját, azzal a céllal, hogy Áron reggelihez, az almán kívül vigyen magával egy-két szendvicset is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése