2016. november 1., kedd

rendcsinálás


Túl sok volt a vacsora és az unikum, ettől nem aludtam jól.

Kiszellőztetés után reggeli torna + a guggolás a síeléshez. Nehezen veszem rá magam a kezdéshez, de muszáj, mert különben nem fognak menni a tehermentesített kanyarok. Már harmincnál tartok.

Reggelire csak egy pirítós kenyeret ettem lilahagymával, Áron meg le sem jött reggelizni, csak lustálkodott és bámulta a notebookját.

Megint igazítottam egyet a renden, a kerámia főzőlapról levakartam a korábbi odaégéseket. Javul, javul, de, hogy ebből hogyan lesz szerdára egy takarítható lakás, az még egy rejtély.

Gyorsan összeszedtem és összeraktam a már majdnem elveszett blog jegyzeteimet és kiraktam a tegnapi bejegyzést.

Illenék megcsinálni a mai Duolingó adagot is, de olyan sok restanciám van.

Vágtam egy kis fát és begyújtottam a cserépkályhába. Odakint sincs még tél csak olyan 12-13 C van, de azért az nem lenne jó ha itt bent is csak annyi lenne.

A következő állomás, hogy két képet felakasszak a falra. Az egyik kép Áronról készült kb. olyan hatéves korában és azt a címet adtam neki, hogy „Bicska Maxi”.

Folytatásként a lakókocsiból kikerült szerszámos dobozok tartalma került a helyére. Nincs megállás, rendcsinálás a bélyegező szoba íróasztalán is. Már látom, hogy erre még rá fog menni a holnap délelőtt is

Vacsorára megmelegítettem a köröm pörköltöt, amit sokmagos kenyérrel és kovászos uborkával tálaltam. Közben sütöttünk hozzá egy almás süteményt. A receptjét nem találtam, ezért Katikának írtam, hogy S.O.S, ha tudja, küldje el. A recept perceken belül megjött és kezdhettük a ceremóniát Áron három nagyméretű almából készítette a pépet, sőt nélküle meg se találtam volna a sütőport és a vaníliás cukrot.

Degeszre ettük magunkat.

Elhatároztam, hogy próbára teszem magam, mi van ha este nem kapok be egy-két unikumot. Szerencsére nem jelentkezett semmilyen probléma.

Pihenés gyanánt 70 ponton fejeztem be a napi Duolingót.

Áron még mindig nem csinálta meg a Robin Hood preparálást, viszont ¼ 10-kor rá kellett szólnom, hogy most már menjen fogat mosni és takarodó. Miután nyugovóra tértem még éjjel egykor be kellett nyitnom a szobájába, hogy azonnal kapcsolja ki a számítógépet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése