2016. november 16., szerda

Norci az RTL-ben


Reggel Áron megint azzal ébresztett, hogy a megfázása miatt írjak egy felmentési kérelmet a tornatanárnak. Szerintem, már nyoma sincs a megfázásának, de ezen nem kezdtem el vitatkozni, majd este megbeszélem vele.

Megírtam a kérelmet, de indulni csak 7:15 után tudott.

Úgy látom, hogy Mannát lekísérte.

A szokásos reggeli programom: Levelek és a Duolingó közben telefonon elintéztem egy Citibankos csoportos átutalási problémát.

Reggelire megettem a Piadina maradékát és utána ittam egy tejeskávét.

Áron telefonon (de egyáltalán miért van nála a mobil telefonja, amikor az iskola határozottan kérte, hogy a diák – ha az nem elengedhetetlenül szükséges – akkor ne vigye be az iskolába a telefont) azt kérte, hogy beszéljek a tornatanárral, hogy az óráról felmentett fiamat engedje haza. Megtörtént.

Nem sokkal később Áron hazaért. Én csak annyit kértem tőle, hogy rámolja ki a mosogatógépet, hogy én majd be tudjak rámolni és ő üljön le tanulni. Ő pedig azt kérte, hogy pihenésképpen hadd kapja meg a notebookját.

Mindenbe belementem, mert nekem lassan indulnom kellett a bushup-ra.

Bár Larry-t nélkülöznünk kellett, mert Ő most éppen Törökországban van, de azért a brushup Katie-vel és Mannával nagyon jó volt.

Utána egy bő ¾ órás kiejtést javító gyakorlatot tartottam D. Katinak és Misinek, ahova Rose is erőszakkal betolakodott, de nem túrtuk ki.

Hazajövet megmelegítettem a vacsorát, ami tulajdonképpen a maradék spenótból és a tegnap kisütött oldalasból állt.

Megnéztem az RTL híradó esti adását, http://rtl.hu/rtlklub/hirek/angliai-magyarok-gyujtenek amiben Pacher Nóra lányom, mint Angliában élő is szerepelt és miközben láttam, nagyon büszke voltam rá és az általa szervezett jótékonysági mozgalomra.

Ma nagy lógás volt, mert már este kilenc óra van és még egyetlen guggolás sem volt és a Duolingóból sem értem el a penzumot, arról nem is beszélve, hogy még néhány levéllel is el vagyok adósodva.

Persze azért éjfélre elértem a penzumot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése