2016. november 23., szerda

Újabb kisérlet a tükrözésre


Nem szívesen, de amikor Áron elindult, azért én is felkeltem. Tulajdonképpen nem is reggeliztem, csak öltöztem és mentem, mint amikor az ember az utolsó útjára indul. 
Csak fogmosás és borotválkozás, és indultam.

Erika azzal fogadott, hogy hiába van mára és pont ½ 9-re időpontom. ma ez nem fog menni. Nem szeretnék belpolitikai vélemények kereszttüzébe kerülni, sőt ha csak egy mód van szeretném azt minél jobban távol tartani magamtól, mert az egyre gusztustalanabb. Ez alkalommal is megpróbáltam nem meghallgatni a panaszkodást, hogy egyre több betegnek kellett elhalasztani a vizsgálatát, kezelését, műtétjét, mert újabb két orvos hagyta el az országot és ez orvoshiányt generál.
A lényeg, hogy Erika megkért, hogy ezt a tükrözést tegyük át holnapra, és ha tudok, akkor reggel hétre jöjjek be, az adjunktus úr is akkor fogja kezdeni a napot.

Próbáltam ennek csak a jó részét értékelni, hogy ezt ma is megúsztam.

Visszafele tettem egy kis kerülőt és bementem a Conrad-hoz a megrendelt alkatrészekért, aminek csak az egyik részét kaptam meg, a többiért majd egy újabb alkalommal kell bejönnöm.

Hazaérve pótoltam az elmaradt reggelit és elindítottam egy nagymosást.

A notebookot bekapcsolva megcsináltam a mai Duolingó penzum nagy részét és frissítettem a blogomat és felkínáltam a neten egy ingatlan irodának a nagyi lakásának a bérleti közvetítését. Nemsokára megjött a válasz és kérték a telefonos elérhetőségemet a további részletek megbeszélésére. Még este. felhívtak és megbeszéltünk holnap délelőtt 10 órára egy személyes bejárást a Maros utcai lakásban.

Ebédre megettem a Dömsödről hozott resztelt máj maradékot a petrezselymes krumplival és még mielőtt elindultam volna a brushup-ra, kiteregettem.

Katie mindenféle finomsággal kedveskedett a Thanksgiving ünnepség okán, Larry pedig visszaérkezett Törökországból, így a kiscsoportos foglalkozást ma már ő tartotta.
Gyöngyivel megbeszéltem, hogy holnap délelőtt 10-re odahozza a Maros utcába a kulcsokat, hogy megtudjam mutatni a lakást az új ingatlanos hölgynek.
Ma az olvasó csoportban volt helyettesítés. Manna helyett Julia foglalkozott velünk. Utána Lilivel, Misivel és Katalinnal ottmaradtunk még egy fél órát a kiejtésüket javítani.

Hazafelé betértem a CBA-ba. Vettem csirkemájat bacon szalonnát, cserkész kolbászt, sajtot, vecsési káposztát, gabonacsírát, fokhagymás salátaöntetet, magos cipót és egy üveg Unikumot..

Vacsorára kövön sütött baconba csavart csirkemájat a fokis salátaöntettel kevert babcsírával tálaltam.

Emőke áthozott négy zsáknyi cuccot Áron szobájába és azt kérte, hogy amelyikben a lepedők, terítők, törülközők vannak, azt osszam el Gazdagrét és Dömsöd között, a többi zsák tartalmáról majd ő fog gondoskodni.

Lefekvéskor Áront megkértem, hogy holnap reggel engem 6:10 körül ébresszen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése