2017. július 13., csütörtök

Ajánlat jövő nyárra


Mire felébredtem, Judit már megjárta a KONZUM-ot. A reggelire sonkára sütött tükörtojást tálalt.
 

Korán indultunk a tengerre. Áron és Levente már elindultak korábban, mert a lányok tegnap este visszatértek a hajókirándulásból. Csak addig maradtak kint, amíg a lányok kint voltak.
 

Ma különösen meleg van, nem is lehet a napon kibírni, viszont a szél kellemesen fújdogál.. Én először az árnyékot adó fák között ágyaztam meg magamnak a Polifoammal és ott olvastam a Nádas Péter-t. Utána egy órát úsztam, ami nagyon jól esett, majd két óra körül mi is visszatértünk a házba.
 

Nagyon nehéz megbarátkozni a gondolattal, hogy a holnapi nap az utolsó, az idei nyaralásból, amikor még élvezhetjük a tengert.
 

Ebédre zacskós tyúkhúsleves, a fiúk sült csirkecombot én pedig egy petrezselymes sült halat kaptam krumplival. Utána megint sör, kávé és fagylalt.
 

Mielőtt lementem a délutáni úszásomra, beszéltem a lányommal és kértem, hogy tartson ki az angolban.
 

Hazatérve találkoztam az apartman tulajdonosával, aki felajánlotta, hogy ha jövőre is visszatérünk hozzá és vele közvetlenül (az ügynökséget megkerülve) állapodunk meg, akkor ad nekünk kedvezményt. Az ajánlatát még egy kisüveg pálinkával is megtoldotta. Amikor Judit megtudta az ajánlatot, megtoldotta, hogy akkor egy másik szobát adjon, mert ez gagyi. 

Este olyan viharos szél kerekedett, hogy félő volt, a szélsüvítéstől nem fogunk tudni elaludni, de azután valahogyan mégis sikerült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése