2017. július 12., szerda

Petrezselymes sült makréla


Elkezdődött a visszaszámlálás. Még három nap és indulnunk kell hazafelé.

 
Későn keltünk. Judittal együtt mentem bevásárolni. Sok mindent vettünk a KONZUM-ban és még a Gyógyszertárba is eljutottam, mert elfogyott a Detralex-em.

 
A nagy reggeli után a fiúk örömmel üdvözölték, hogy visszajött a tegnapi viharban elveszett Wifi Internet.

 
Csak épphogy belekukkantottam a notebookba és rohantam a tengerhez.

 
A tenger itt csodás. Az egyetlen hibája, hogy három nap múlva nem tudjuk hazavinni.

 
Ebédre bementünk az apartmanba. Judit közölte, hogy a mai ebéd befejeztével elfogyott a csirkepörkölt tarhonyával. Akkor szombaton hazamegyünk.

 
Utána volt még rántott camembert sült krumplival ketchuppal, fagylalt (vanília, csokoládé, fekete áfonya), kávé és sör. Egyszóval nagyon rosszul élünk.

 
A tűző napsütésben maradtunk a szálláshelyünk árnyékában, sőt én még aludtam is egy órácskát. Már elmúlt délután négy óra, amikor újra kimerészkedtünk a tengerpartra.

 
Nagyon jót úsztam. Az egy órás oda-vissza úszás semmivel nem pótolható.

 
Hét órakor, amikor bejöttünk, a háziak egy nagy tál grillezett petrezselymes sült hallal fogadtak. Judit, Levi és Áron nem ették, de én rögtön beküldtem egyet majonézzel és zsömle kenyérrel. Nagyon finom volt. Utána sör.

 
Judit és Levente elsétáltak a kőbányához. Áron azt mondta, hogy ő nem csatlakozik, mert őt az nem érdekli, inkább nézi a letöltött filmet a kütyüjén. Jó, de akkor jövőre nem viszlek el nyaralni – mondtam -, mert azt otthon is nézheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése