2017. július 11., kedd

Nem kellene ennyi időt pazarolni az alvásra


 
8:30-kor Judit „Hétalvók keljetek már fel!” Mindenkit kiparancsolt az ágyból.

 
A reggeli már gőzölgött az asztalon.

 
Tízkor már mindenki lent volt a parton, már csak én utalgattam egy-két elmaradt számlatartozást, de azután én is követtem őket. A tenger ma is goromba volt. Alig tudtam egy óra alatt oda- és visszaúszni a túlpartra.

 
Bemutatkoztam a két lánynak, hogy én vagyok az Áron apukája, de Áron ennek nem örült annyira. Talán szégyell.

 
Délben feljöttünk ebédelni. Judit csirkepörköltöt vett elő a mélyhűtőből és azt szolgálta fel tarhonyával és kovászos uborkával. Nagyon bezabáltunk.

 
Délután a befektetéseket intéztem az Equilor-ral. Legtöbbször a javaslatukra vagyok hagyatkozva, mert nem értek annyira hozzá, mint ők és az elmúlt két év alatt még mindig jól jártam, ha rájuk hallgattam. Most egy €uro/HUF árfolyamváltozásra (Arbitrage) tettünk be szabad felhasználású pénzt.

 
Utána lementem a tengerre. A víz már egy kicsit megszelidűlt, de az idő borúsabb és hűvösebb lett.

 
Otthon Judit palacsintát készített és mire befejeztük a vacsorát, nem csak az eső kezdett el esni, de a wifi Internet kapcsolat is megszűnt. A lány válaszát még éppen hogy megkaptam Viber-en, hogy most éppen tanul, de már kommunikálni nem tudtam vele.

Este még próbáltam olvasni a Nádas Pétert, de ahhoz már kölcsön kellett kérnem a szomszéd bérlőnek az éjjeli szekrény lámpáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése