2017. július 30., vasárnap

Az első szörf gyakorlás.


Sokáig lustálkodtam, majd a reggel egy nagy meleg szendviccsel kezdődött.

 
Próbáltam valamelyest némi rendet varázsolni, mert tudtam, hogy Judit azért jön délután, hogy minket kivakarjon a szarból.

 
Az egyik sikerélmény, hogy menetközben beindult az iQ töltő. Nagyon jól szuperál. Most már csak azt kell kitalálni. Hogy ez hol, illetve hány helyen legyen telepítve. Annak egyszer és mindenkorra vége, hogy „hol van egy töltő kábel?’

 
Közben Emőkével szerveztük, hogy Áron mikor és hogyan jut majd le Dömsödre. Azután Áron egyszer csak kikerült a képből. Se ott, se itt nem volt, de végül megjelent.

 
Judit is átjött Leventével és egy darabig igyekeztem neki segíteni a takarításban, azután feladtam és indultam úszni, a fiúkat pedig arra kértem, hogy hozzák ki a szörföt, megtartom nekik az első szörf gyakorlati órát.

 
Áron és Levente kihozták a szörföt és megtartottam az eső órát, de még árbóc gábli és vitorla nélkül. Séta a deszkán guggolás, felállás, séta előre, hátra. A közepén felugrás és visszaérkezés 0 fok elfordulással. majd ugyanez 90 fokkal, 180 fokkal és így tovább.

 
Áronnak ment a legjobban. Levi nem szívesen ment be a vízbe, mert fázik. A levegő hőmérséklete 30 fok, a vízé csak 28. fok.

 
Holnap délutánra már mindent vitorlával tervezek, de ahhoz kell egy kis szél is.

Vacsorára felkínáltam Áronnak, hogy választhat: Vagy tökfőzelék rántott csirkemellel, vagy borzas csirkemell. Ez utóbbit választotta én meg a másikat.

 
Közben végeztem egy nagy locsolást a kertben és szedtem körtét az Ilonáék kertjében

 
Az este még két felvonásban volt háború. Az első még gyengéd vita 10 óra után történt, amikor is szépen kértem Áront, hogy most már ideje lenne fogat mosni és lefeküdni.

 
Azt hittem, hogy ezzel minden le van rendezve és magam is nyugovóra tértem.

 
Igen ám, de négy órával később arra ébredtem, hogy Áron szobájában világos van és bementem megkérdezni, tudja –e, hogy mennyi az idő. Igen – mondta, mindjárt két óra. Ki kellett javítanom, mert már bőven elmúlt két óra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése