2017. július 25., kedd

Szákiék látogatóban


A szokás szerint későn ébredtünk.
 

Reggelire meleg szendvicseket készítettem, hozzá lágy tojást és a szokásos zöldségeket.

 
Hogy ne legyek teljesen készületlen a vendégek fogadásában, az ebédre kiolvasztottam két doboz tavalyi csülkös bablevest és feltettem lassú tűzön melegedni.

 
11 óra környékén telefonált Szákika, hogy már itt vannak Dömsödön, de egy kicsit elkeverte őket a navigáció. Távsegítséggel korrigáltam és így nagyon hamar megérkeztek.

 
Áron nagyon udvariatlanul le se jött köszönteni őket.

 
A látogatás fő célja az volt, hogy Szákikával közösen megírjuk a Toyota reklamációs levelét. Azonnal neki is ültünk és szerintem 1-2 óra alatt elég jól sikerült vele elkészülnünk. A terv az volt, hogy Budapesten előbb kinyomtatom és véleményezésre beviszem a nagyfőnöknek, hogy szerinte minden fontosat beleírtunk-e.

 
Sanyi még meggusztálta a kivágandó almafát és közölte, ha aktuális lesz, szóljak, ő majd kivágja, sőt fel is darabolja.

 
Mire ebédre került volna a sor Száki teljesen elzárkózott tőle, Joli meg szófogadóan követte. A sok otthoni munkára hivatkozva 4 órakor visszaindultak haza.

 
A notebook még mindig nem tud nyomtatni a HP nyomtatóra, mert nincs fent a drivere. Először annak letöltése volt sikertelen, de azután Béla letöltötte és átküldte, viszont a telepítése sem ment.

 
Elindultam, hogy úszom egyet. Áronnak nem volt kedve velem tartani. Később ugyan elment a focipályára, de visszajövet nem hozta magával Leventét, pedig egy vitát neki kellene eldöntenie, nevezetesen egy sor csicsókáról, hogy az gaz-e vagy csicsóka.

 
Én leúsztam a napi kötelező távot (Karcsi bácsi bódés csónakjáig és vissza).

 
Már jócskán benne voltunk a délutánban, amikor Áron tálalta a csülkös bablevest.

 
Este megnéztem a Magyarország – Oroszország férfi vízilabda mérkőzést. Nem bántam meg, mert jó meccs volt

 
Éjfél után szólnom kellett Áronnak, hogy most már kapcsolja ki a számítógépet és feküdjön le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése