2018. május 9., szerda

Áron megjött

20180509 szerda

Szerintem sokkal jobban van a derekam. Még nagyon óvatosan megyek, de legalább megyek.

Reggelire megsütöttem egy szelet angol szalonnát és ráütöttem az utolsó tojást. Készítettem egy tejeskávét is az Esztikétől vásárolt és még aznap felforralt tejből, de az nem viselte jól a mikrózást és összement.

Lementem a postára, mert az értesítő szerint érkezett egy nagyalakú küldeményem Kínából. Amikor lementem, vittem egy ballon vizet a smaragdfának. szépen lombosodik és már mell magasságig ér.

Vettem egy palack friss tejet a CBA-ban, egy adag csirkeszárnyat, csokis nápolyit és egy zacskó mirelit zöldbabot. Még nem döntöttem el, hogy mit eszünk este.

Elkezdtem a visszaszámlálást, mert Áron ma este érkezik meg az osztálykirándulásról. Most látom, hogy én hiába várom Áront, már délután 5 óra körül, amikor a terv szerint csak 20:00 órakor érnek a Keletibe. Szerintem 9 óra is lesz mire hazaér, mert azt kérte, hogy ne menjek érte.

Akkor a terv akként módosul, hogy addigra összeütök valamilyen vacsorát.

Közben megérkezett a futár a frissen vásárolt Type 1 > Type 2 átalakítóval.
A következő feladat az volt, hogy az autót feltöltsem 9 %-ról bő 90 %-ra, bár most, hogy az átalakító is megvan, a Dömsödi éjszakai áramról is fogjuk tudni tölteni.

A locsolás elmaradása miatt különösen nem aggódom, mert a Meteorológia szerint „bármikor leszakadhat az ég délután, a fél országra riasztást adtak ki.”

Lementem a háziorvoshoz, hogy adjon a Reumatológiára egy beutalót. Kikérdezett és felírt még néhány gyógyszert. Azon nyomban kiváltottam és be is vettem belőle az előírás szerint.

Itthon elkezdtem készíteni a vacsorát.

Áron valóban 9-kor ért haza. Kurtán csak annyit közölt, hogy a kirándulás jó volt, de most nem éhes, inkább fáradt és le szeretne feküdni.

Én még megakartam nézni az Anakonda 2.-őt, de annyira horror volt, hogy végig se néztem.

 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése