2018. május 7., hétfő

osztálykirándulás


20180507 hétfő

Áron valóban korán felkelt. Nagy rendet nem csinált ugyan, de csomagolt magának az útra a piknik hátizsákba és ½ 7-kor egy puszit nyomott a pofámra, majd elindult a háromnapos osztálykirándulásra.

Én még egy darabig a padlón, illetve a szőnyegen feküdtem, azután feladtam és felkúsztam az ágyamba.

Megírtam a Type 1 > Type 2 csatlakozó átalakító panaszlevelemet, ami egy kissé határozott hangúra sikerült, mert perceken belül jött rá válasz.

A polydiscopathiám teljesen elvadult. Hatvan évvel ezelőtt ha a szükség úgy kívánta, akkor egy perc elég volt ahhoz, hogy az erkélyen keresztül elhagyjam a helyszínt. Most pedig egy fél óra is kevés  ahhoz, hogy felöltözzek.

Felhívtam G. Andrást és megbeszéltem velük, hogy holnap este meglátogatom őket,  mert a Vikivel szeretnék konzultálni egy esetleges műtétről.

Délben megettem a paprikáskrumpli felét.

F. Bénivel (ő az egykori csontkovács) azt beszéltem meg, hogy ha be tudok ülni az autóba, akkor holnap délelőtt 11-re elmegyek hozzá.

Amikor Emőke átjött és a rántott halhoz megkóstolta a cukkini salátát, nagyon ízlett neki, át is vitt belőle magának egy kis adagot. Később lement, hozott nekem egy unicumot, egy sört és egy Flector tapaszt a gyógyszertárból. Vacsorára készített szendvicseket, de túl sokat, így az utolsót már nem tudtam megenni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése