2018. május 29., kedd

Labor eredmény


20180529 kedd

Áron úgy döntött, hogy ma már egészséges és be tud menni a suliba. Ha nem is időben, de elindult.

A változatosság kedvéért én is bőségesebb reggelit készítettem magamnak. Ehhez szükség volt friss kenyérre is. A pékségbe menet meglocsoltam a smaragdfát.

Berencsi doktornőt nagyon nehezen értem el telefonon. A központos több helyen is megpróbálta elérni, de nem tudta, hogy hol keresse. Szerintem ezt egy talpraesett rendszergazda technikailag meg tudná oldani, hogy a hívás – ha azt az orvos kéri, illetve engedélyezi – landoljon egyidejűleg a nála lévő mobiltelefonon vagy azon a számítógépen, amelyiken éppen be van jelentkezve.

Csak nagyon körülményesen tudtam elérni a doktornőt, aki közölte, hogy a labor eredmények tökéletesek.

Sikerült a Pafi (PAV 311) cascoját egy további ¼ évre online kifizetni, így a Casco 2018 szeptember 1-ig van rendezve.

Áront úgy vártam haza, hogy a busa szeleteket kirántottam, de amikor hazajött, hamar kitört a balhé. Először csak megkérdeztem, hogy miért úgy ment el reggel, hogy nem csinált rendet és nem vitte le a szemetet, ahogyan azt tegnap megígérte. Most sem tett semmit, csak kinyitotta a notebookját és Internetezett. 

Előbb-utóbb rá leszek kényszerülve, hogy a notebookját elkobozzam, mert még arra se volt hajlandó, hogy kikapcsolja.

A busa szeletekből kettőt megettünk sztrapacskával és a tegnapi kenőccsel, egyet pedig félretettünk Emőkének, aki még a prezentációjával volt elfoglalva. E hét péntekig (június 1.) még mindentől kímélni szeretném. mert akkor van az utolsó fontos jelenése az egyetemen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése