2018. május 3., csütörtök

Becsípődés


20180503 csütörtök

Áron csak ¼ 9 után indult a suliba, pedig szerintem ma „0”-ik órája is van.

Manna egy darabig nyávogott, hogy őt miért nem engedték le, azután megnyugodott.

A felkelésnél kiderült, hogy a derekam a becsípódés határán sokkal rosszabb állapotban  van, mint tegnap volt, amikor elkezdtem érezni, hogy valami nncsen rendben.

Levittem egy ballon vizet a smaragdfának és az autóval egy kicsit közelebb álltam a kijárathoz, hogy ne kelljen annyit cipekedni.

Már majdnem mindent összepakoltam, amikor rá kellett jöjjek, hogy Manna nincsen sehol. Átnéztem az összes búvóhelyét, de nem találtam. Lehet, hogy az egyik lemenetelemnél kisurrant és nem vettem volna észre? Még az utolsó adag levitelénél is reméltem, hogy majd összefutok vele, de nem.
Manna nélkül indultam útnak.

Az első állomás a TESCO és abban is a Gyógyszertár. A fiatal gyógyszerésznőnek alig kellett kérdeznie, hogy mit szeretnék, hiszen már a rossz testtartásomból megtudta állapítani, hogy lumbachom van. Népi nyelven hexenschuss, orvosi nyelven inkább discopatia, magyarul gerincsérv melletti becsípődés.

Valamilyen gyulladáscsökkentő krémet kértem. Rögtön adott is egy tubussal és udvariasan közölte, hogy ha már most szeretném bedörzsölni vele a fájdalmas részt, akkor elkisér egy félreeső zárt helyig. A helyiségbe persze már nem mert bejönni velem, mert attól tartott, hogy ...

Pedig én már kb 40 évvel ezelőtt megtanultam Dr. Béres Gyuri barátomtól, hogy a coitusnak milyen pillanatnyi fájdalom megszüntető hatása van.

A kenőcs bedörzsölése után, szinte azonnal csökkent a gerinctáji fájdalmam.

Bent a TESCO-ban a PET palackok visszaadása után csak kolbászt, krumplit és egy nagy fej jégsalátát vettem a tervezett paprikás krumplihoz. Ezen felül csak három szelet busát, mert a múltkorinak kirántva nagy sikere volt.

Kifele menet még újra bementem a Gyógyszertárba, hogy megköszönjem a nőnek a kenőcsöt, amit ajánlott és csak azért nem kértem fel táncolni, mert nem szólt a zene.

A TESCO után begurultam a Hollakóhoz, de az ott meggusztált lakóautó egyáltalán nem hozott lázba.

Az úton Dömsödig csak Szigethalmon álltam meg, hogy vegyek egy sült hekket.

A bázison az első dolgom, hogy megnézzem mennyit fejlődtek a növények a veteményesben. Sokat, de fele annyit se, mint a Béni kertjében.

Manna is, de főleg Áron nagyon hiányzik.

Lassan dél fele járt, ezért nekikezdtem a még meleg hekknek. Fogyott hozzá a sör is rendesen.

A derekamat kenegettem és csak a padlón hanyattfekve mertem használni a notebookomat.
 Szorgalmasan töltögettem le a youtube-on elérhető Arduino és Raspberry információkat.

A QUANTIC egy hónap alatt 1,2 % hozamot produkált, ami éves szintre vetítve 14,4 % lenne és ez messze meghaladja a bankoknál jelenleg elérhető megtakarítási kamatokat, sőt ez egyszer és mindenkorra annullálja a saját lakóautó iránti vágyamat, mert egy elfogadható minőségű lakóautó árának ilyen magas éves kamatából évente kétszer is lehet királyi módon lakóautót bérelni, aminek nincsenek járulékos költségei (adó, biztosítás, szervíz, műszaki vizsga, tárolás.) és még az értékcsökkenés sem minket terhel.
A padlón való gerinc egyengetés megtette a hatását és amikor már kezdett lemenni a nap, majdnem teljesen fájdalommentesen tudtam locsolni a kertben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése