2018. szeptember 23., vasárnap

A hálószoba ajtajának illesztése


20180923 Vasárnap

A lustálkodás nálam  ¼ 10-ig tart. Áron még durmol. Az idő barátságtalan. Lemegyek készíteni valamit reggelire.

A reggeli készítés elmaradt, helyette csak egy kávé lett Gabikával és Ferivel. Alapvetően azért hívtam  őket át, hogy eldicsekedjek az új bútordarabbal a pohárszékkel. Tetszett is nekik a darab.
A kávé után Gabika hazament az ebédjüket készíteni. Feri maradt és segített a felső hálószobaajtó illesztési problémáját megoldani.
A helyzet sokat javult, de még hátra van a csavarhelyekbe egy-egy protézis beragasztása. Ehhez kértem volna Áron segítségét, mert az ehhez szükséges pálcikák abban a zöld vetőmagos dobozban vannak, amit szerintem legutóbb ő tett el. Nekem nem sikerült elérnem, hogy ebben segítsen, mert az éjszakai Internetezést még nem tudta kipihennie ( ½ 1 elmúlt, amikor kikapcsolt).

Végül az istállóban készítettem speciális méretű protéziseket, amiket kétkomponensű műgyantával be is ragasztottam a csavarhelyekbe. Szerintem ez a munka a következő hétvégén folytatható.

Katona Sanyitól annó azt tanultam, hogy a tökéletes ragasztáshoz három dolog szükséges:

1.       Zsirtalanított pormentes felület,
2.       Jó minőségű ragasztó,
3.       Türelem a megkötéshez.

Áron felkelt és közölte, hogy elkezd összepakolni és akkr nemsokára (kb. 20 perc múlva) indulhatunk haza. Ebből inkább egy óra 20 perc lett, de végül még időben indultunk el ahhoz, hogy bőven világosban érjünk haza.

Még arra is tellett az időnkből, hogy Szigethalmon bekapjunk egy-két burgert és Emőknek is tudjunk egyet hozni. 

    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése