2018. szeptember 29., szombat

KórházSuli


20180929 szombat

Már az ébresztő megszólalása előtt felébredtem.

Megnéztem a leveleket.

Emő jött be, azzal, hogy le kellene ülnünk hármasban beszélgetni. Én már eleget beszélgettem Áronnal, hogy miképp képzelek egy tisztességes életet vele. 

Úgy terveztem, hogy ¼ 9-kor elindulok, hogy 9-re beérjek a KórházSuli konferenciára.
Gyors fürdőszoba és reggeli.

Áronnak kitettem a 100 € sítábor előleget és indultam.

A buszon még úgy számoltam, hogy időben érkezem, de ez nem jött össze. A pár perc késésnek viszont azért nem volt jelentősége, mert csak a regisztráció kezdődött 9-kor, maga a konferencia majd csak egy óra múlva kezdődik.

Azt rögtön sikerült megállapítanom, hogy hosszas bemutatkozó előadások következtek, de az előadók olyan sokan voltak, hogy végül egyetlen előadónak sem tudtam megjegyezni a nevét.

A KórházSuli ötlete és a megvalósítása fantasztikus teljesítmény.

Az egész konferencia szervezése profi volt. Egyetlen kis hibát találtam, senki nem tudta megmondani, hogy az EJG (Eötvös József Gimnázium) Vendég WiFi-nek mi a jelszava.

Minden digitális támogatást megkaptunk. A minta lecke elkészítése nekem nagyon nehezen ment, de amikor elakadtam rögtön odajöttek segíteni.

A szünetekben bőségesen jutottunk enni- és innvalókhoz.

Mindenki választhatott, hogy milyen tárgyból és milyen korú beteget kíván korrepetálni. Én egy 12.-est (érettségi előtt álló) fiút kaptam matematika és angol tárgyból.

A búcsú előtt készült egy csoportos fotó.

½ 5 körül értem haza. Gyorsan összepakoltam és indultam Dömsödre.

Útközben csak Kiskunlacházán álltam meg venni egy cipó kenyeret.

A lakásban nagyon hideg volt.

Az első dolgom az volt, hogy bekapcsoltam a fűtést és szinte ezzel egyidőben begyújtottam a cserépkályhába. Nemsokára élhetővé vált a benti hőmérséklet.

Amíg leégett a tűz, volt időm meggírni a mai nap  történéseit.   


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése