2018. október 19., péntek

Téli kerekek a LEAF-re


20181019 péntek

Menetrend szerint kora hajnalban felébredtem. Ilyenkor egy óra a billentyűzeten, azután megpróbálok visszaaludni. Vagy sikerül, vagy nem. Mindenesetre van időm alaposan végiggondolni a tegnapot és megtervezni a mát.

Áron a sulibamenet beugrott az ünneplőjéért és úgy látom, hogy Mannát is lehozta. Örültem, hogy egy percre láthatom, de utána nagyonlehangolt voltam.

Azt hittem, hogy a szerelő ma délelőtt folytatni fogja a mosógép szerelést, de már elmúlt 10 óra és még nem jött.

Lementem a Budapest bankba, mivel az online bankolásom még mindig nem működött surlódásmentesen. Kaptam egy új jelszót, de hazatérve azzal sem.

Betértem az Aldiba egy üveg nescafé-ért, de  végül sikerült vennem egy csavarhúzó készletet is 3000.-ért. Akárhány csavarhúzom van, mindig előfordul, hogy nem találom a megfelelőt.

Hazatérve az új jelszóval sem  működött A BB netbankja.

Kimentem készíteni a reggelit.

Kora délután jeleztem Mannának, hogy elindulunk. Minden szükségest betettem a piros kosárba.
ElőszörMannát vittem le, majd csak utána a többi cuccot. Abban biztos voltam, hogy Áron nem tart velem a hosszú hétvégén, mert különben azt reggel jelezte volna.

Kivételesen a TESCO-nál sem álltunk meg. Az elsőhely az 51-es úton, ahol megálltunk az a gyorskifőzde volt, ahol rendeltem egy zöldbabfőzeléket sültkolbásszal. Nagyon finom volt, de csak a felét tudtam megenni, a maradékra kértem egy alufóliát és elcsomagoltattam.

Kiskunlacházán megbeszéltem a Gumipont-ban a téli kerék garnitúrát az új LEAF-re. Jövő pénteken lesz kész, csekély 225 eFt.

Manna nagyon élvezte, hogy október vége fele még ilyen jó idő van.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése