2019. szeptember 6., péntek

Érkezés a bázisra


8-kor ébredtem, de hiába süt odakint a nap, annak nem tudok maradéktalanul örülni, mert a tegnap esti balhé beárnyékolja a hangulatomat.

Az időkép mára még egy kis nyarat jósol, és majd holnaptól kezdődik a csapadékos lehűlés.

Kerestem és találtam is a Xiaomi facebook csoportban valakit, aki segítene a roller akkujába szakszerűen bekötni egy USB csatlakozó aljzatot.

Délelőtt még bementem a Budapest bankba és sikerült elintéznem az 1000 € átutalását a SUN Contracting AG-nek. Sőt, mivel az ügyintéző segített abban, hogy a SUN Contracting AG-t felvegyük a kedvezményezettek listájára, ez a jövőben, már otthonról is könnyebb lesz.

Három óra után hazaérve már Áron is azt mondta, hogy indulhatunk, csak még van tíz percnyi dolga, így 4-kor már indultunk is. A Forgalmi Engedélyt nem találtam se égen, se földön. Abban reménykedtem, hogy biztosan Dömsödön van és odafele nem fognak igazoltatni.

Még a TESCO-ban is töltöttünk egy kis időt, mialatt költöttünk egy keveset (21.500.-), ½ 8-ra már le is értünk a bázisra.

Útközben Áron a mobiljáról szolgáltatta a jobbnál jobb nótákat az autó audió rendszerén keresztül.

Manna már a kert kapuban fogadott és mondta: „Biztos voltam benne, hogy engem nem hagytok itt egyedül.”

A honfoglalást rögtön azzal kezdtem, hogy neki enni adtam és ezért nagyon hálás is volt. A kirámolás az autóból csak a második program lett.

Este 9-kor Áron hamburgereket sütött és utána lepihentünk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése