2019. szeptember 4., szerda

Zavarosak az ügyek


Lassan nyolc óra, de ki sem merek bújni az ágyból. Az ablak egész éjjel nyitva volt, mert itt nagyon jó a friss levegő, ami reggelre 13°C fokos.

½ 10-re befejezem a reggelit. A serpenyőben főtt füstölt tarja, vöröshagyma, zöldpaprika, paradicsom (a kertből), ráütve egy tojás. Hozzá fokhagymás pirítós és utána tejeskávé.

Délig nagy letöltések és majd csak ¾ 2-kor hagyom abba, mert vannak egyéb tennivalóim is. Ilyen például, hogy feltegyem az autót tölteni és leolvassam az oda-vissza játszós villanyóra jelenlegi állását, hogy ellenőrizzem a napelemek teljesítését.

Közben átjött Feri, hogy megnézze, mi a baja a Husqvarna fűkaszának. We’ve drank a little glass of Unikum to begin with.  A fűkasza néha egy picit beindult, azután hamar leállt.

Átvittem az elektromos rollert, hogy a Gabika is kipróbálhassa. Nagyon jól ment a próba, de végül visszahoztam. Helyette a Feri vitte el a fűkaszát.

Vacsorára megmelegítettem a hűtőből kivett csirkecombokat zöldségágyon.

Áron írt, hogy kérjem meg Katikát, hogy adjon neki kölcsön 5000.- forintot kajára meg buszra.

Először nem értettem, mert a buszbérletére már adtam pénzt a múlt héten. Azután tisztázta, hogy most arra kellene az 5.000.- forint, hogy a Volánbusszal lejöhessen Dömsödre, de ha fáradt lesz vagy máshogy alakul a programja, akkor nem jön. Ilyen zavaros dolgokba nem megyek bele. A buszjegy ide egy diáknak 660.- forint.

Kaja ügyben, holnap elindulunk haza Mannával, hogy rendbe tegyem a dolgokat és ha Áron a hétvégén szeretne lejönni Dömsödre, akkor egy éjszakát ott töltünk és lehozom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése