2019. szeptember 11., szerda

Xiaomi szerviz


Áron 7:20-kor elindult a suliba.

Manna reggel bejött, de láttam rajta, hogy valamiért sunnyog. Kinéztem a folyosóra és látom, hogy Emőke ajtaja előtt egy kisebb tócsa van. Anélkül, hogy elemeztem volna, hogy kitől ered és mi az, feltöröltem, Abból nagy baj nem lehet.

Lementem a CBA-ba és vettem abált szalonnát és egy palack tejet.

Reggeli után 9-re lementem a fodrászatba, hogy egy kicsit rendbe szedessem a loboncom. Sokkal szegényebb lettem, miközben egy picit sem lettem szebb.

A Xiaomi M365 e-roller facebook csoportban sokan kárognak a rollernek arról a meghibásodásáról, ami a kormányoszlop csuklójának a kopásáról, illetve annak megakadályozásáról szól. Ezért elautóztam a Xiaomi szervizbe (Hegedűs Gyula 15.) és vettem oda a kormányoszlop csuklóba egy erre a célra szolgáló gumilapot.

Amikor hazaértem, kiváltottam az újólag felírt gyógyszer recepteket, de az árak növekedésétől majdnem elájultam. Gyakran váltom ki közel ugyanezt a csomagot és mindig savanyú pofával konstatálom, hogy az bizony 6-7 ezer forint, de most ugyanez több mint 27.000.- lett.

A késői ebédre megmelegítettem a tegnapról maradt kínai kajákat.

Amikor Áron hazaért, még azt ígérte, hogy majd lemegy vacsora alapanyagokért a CBA-ba, de ez csak 8-kor realizálódott.
Áron közölte, hogy a tegnap átutalt pénzt a kontakt lencséjére költötte, úgyhogy megint utaljak 10.000.- forintot. Utaltam,

Emőke lányom hívott viber-en, hogy a kerékpártartó lent van Füreden.

Este 9-re elkészült a tejfölös túróscsusza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése