2019. szeptember 23., hétfő

Gumiharisnya


A felkelés még ment volna, de nagyon be volt gyulladva a jobb alsó lábszáram. Arra gyanakszom, hogy amit elhoztam gumiharisnyát az egy számmal kisebb a kelleténél. Levettem és inkább beborogattam és felpolcolva pihentettem. Fel is hívtam B. Anikó doktornőt, aki kérte, hogy holnap délelőtt ½ 10-re menjek be hozzá megmutatni.

Átmenetileg lehűlt a levegő. 12°C van.

A reggelihez csak egy hagymás cipóért kellett lemennem a pékségbe. Előtte feltettem egy debrecenit főni, hogy mire feljövök, már csak tálalni kelljen mustárral és csípős paprikával. Melegítettem hozzá egy tejeskávét.

Pizsuval konzultáltam az új autó vásárlása ügyében. mert a család nem tudja eldönteni, hogy benzines, dízel vagy elektromos legyen.

Megtörtént az éves vízóra leolvasás és az úr nekem is lediktálta, hogy a hónap végén nekem már ne kelljen újra leolvasnom.

Áront próbáltam elérni telefonon, vette is az adást, de azt írta, buszon van, majd ha beérnek a szállásra, visszahív. Ebből végül nem lett semmi.

Este átjött Emőke, hozott lencsefőzeléket és zöld salátát. Elrendelte, hogy holnap estére legyen rend és tisztaság a konyhában és vacsorára készítsek buffallói csípős csirke szárnyat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése