2020. május 2., szombat

A szemműtét tovább halasztva

20200502 szombat

Már 8 óra előtt felébredtem, de csak 9 óra után hívtam az Emaki Kft.-t. Az üzenetrögzítőjükkel tudtam beszélni. Nagyon úgy néz ki, hogy ebből hétfő előtt nem lesz fűnyíró, de nem probléma, ha már idáig eljutottam, akkor türelmesen várok. Addig is lesz mit tennem, mert tegnap délután például nem indult el a szivattyú. A motor köszörült, de a szivattyú nem kapta fel a vizet.

Hűvös a reggel, úszásról szó sem lehet.

A piacra indulás előtt beszéltem Bénivel. Azt mondta, hogy fog adni néhány karalábé palántát.

10-kor már legfőbb ideje elindulni a piacra. A roller gyorsan odarepített, de mire odaértem Esztike már hazament. A tojástartókat, amiket neki vittem, kénytelen voltam másnak odaajándékozni.

Vettem egy sajtos bagettet, egy doboz tejet, egy kis tejfölt, egy üveg unikumot és két karfiol palántát.

Hazaérve, először reggeli, utána pedig kimentem kertészkedni. Egy vékony csíkkal megtoldottam a fűtől megkopaszított sávot, majd elültettem a két karfiol palántát. Hadd haladjon a dolog.

Felhívtam Dr. Dekov Annamáriát a tervezett szemműtétemmel kapcsolatban, de csak rossz híreket kaptam tőle. Úgy néz ki, hogy szeptember, október előtt nem vállal ilyen típusú műtéteket.

Elirányított Dr. Ferenc Máriához (Tétényi úti Kórház Szemészete), hogy nála kérjek egy

időpontot kivizsgálásra. Ehhez Barabási Júliánál +36 30 984 3975 kell hétfőn jelentkeznem.

Este hétkor elővettem a mélyhűtő ládából egy hónappal ezelőtt készült babgulyást. Felmelegítettem, kapott néhány csepp csiliszószt és a tálaláskor egy evőkanál tejfölt. Előtte egy korty unikum, hozzá pedig egy szelet sajtos bagett.  Finom kiadós vacsora.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése