2020. május 18., hétfő

Hazafelé Gazdagrétre

20200518 hétfő

Ébredés valamivel hat óra után.

Úgy érzékelem, hogy már a hírportálokon is elkezdődött a lazítás és a hírek többsége már nem görcsösen csak a koronavírusról szól.

Átvittem Béniékhez egy rekesz üres szódás üveget és megkértem őket, ha amúgy is mennek be vásárolni, (de csak akkor), töltessék

meg és majd holnap délután, amikor leérünk Katival, becsöngetek, hogy sikerült-e megtöltetni,

A buszra várakozva felhivtam Katit, hgy biztos legyek abban, hogy a mobilomban lévő számon holnap is el tudom érni majd.

Nem kellett túl sokat várakozni, 14:30.kor jött egy busz. Szerintem ezzel kényelmesen odaérek a  délután 4 és 8 óra közötti házi orvosi

rendelésre.hogy felírassam a hiányzó recepteket.

A Bikás parknál vettem egy gíroszt pitában.

Nagyon izgulok, hogy Áronnak, hogy sikerült a mai informatika érettségije. Ha ma sikerült, akkor van több mint három hónap nyári

szabadsága. Nem valószínű, hogy az iskola szervez táborokat a járvány miatt, de Dömsödön nagyon hasznosan eltölthetné ezt a pár hónapot.

Az orvosi rendelőbe be sem kellett mennem. Lenke nővér kijött, elmondtam neki, hogy mil receptekre lenne szükségem, majd pár perc múlva közölte, hogy elküldte a felhőbe, holnap reggel mehetek érte a gyógyszertárba.

Áron nem tudta megmutatni, hogy mi volt az érettségi feladat, Csak annyit mondott, hogy volt, amit meg tudott oldani és volt, amit nem.

Kár, hogy nincs valaki a közelében, aki ebben preventive tudott volna segíteni neki. :-).

A lakásban nagy a rendetlenség, de Áron megígérte. hogy rndet fog csinálni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése