2020. május 13., szerda

Vita Áronnal

20200513 szerda

Reggel összeszedem a tennivalókat.

Áronnak még nem sikerült megtalálnia a második postaláda kulcsát sem és még arra sem volt ideje, hogy hívjon egy lakatost, aki kicseréli a zárat rajta.

A Google szerint a Torbágy utca 1.-ben van egy "Rigli" nevű zárszaküzlet, ami reggel 8-tól 17 óráig nyitva van. Elséltam oda, nem tart semeddig,  az úton elmajszoltam az otthon megmelegített pizza szeletet.

Odaérve egy tábla fogadott, hogy az üzlet egy fél éve megszűnt. Nem hagytam magam, gondoltam előbb elintézem személyesen a Budapest Banknál a jelszó cserémet és utána majd elmegyek a Fehérvári úti Zár király-hoz egy postaláda zárért. Átsétáltam a Bankba,ahol megkaptam az új jelszavam.

A Zárkirályban vásárolt zárat 15 perc alatt sikerült lecserélnem.

Áron délelőtt úgy indult el, hogy találkozik egy barátjával, megkért. ha közben én is indulok Dömsödre, akkor csak a felső zárat zárjam be, mert az alsó zárhoz való kulcsát nem találja.

Kicsit későn indultam a CBA-ba. Hiába csak pár perc múlva lett volna 12 óra a biztonsági őr, már nem engedett be  mert mint mondta, 12-ig úgysem tudnám befejezni a vásárlást. Ekkor odalépett hozzám egy fiatal nő és felajánlotta, hogy majd ő megveszi, amit szeretnék. Mondtam, hogy csak egy tejet és egy hagymás cipót. Oda akartam adni neki az érintős bankkártyámat, de nem fogadta el és közben bement az üzletbe.

Amíg kint vártam, kihasználtam az alkalmat és vettem fel az ATM-ből készpénzt, hogy ki tudjam fizetni, amit a nő vásárol nekem.

Amikor kijött, átadta a cuccot és nem fogadott el egy fillért sem.

Áron kora délután jött meg és közölte, hogy ma egy barátjánál fog aludni. Amikor kérdeztem, hogy kinél, azt mondta ez csak az ő dolga mert ő már elmúlt 18 éves.

Egy rövid vita után azt kértem, menjen át a nővéréhez, neki is mondja el ezt és ha ő elengedi, akkor elmehet.

Én is összepakoltam és elindultam Dömsödre. A Bikás parknál vettem egy gíroszt pitában, egy sült kolbászt, egy csípős paprikát  és egy kígyó uborkát.
 
Elég későn 1/2 7 után ért a busz a Dömsödi központba, de röviddel ezután már a házban voltam.

A pitára rámelegítettem a mikróban és a kígyóuborkával, amit hosszában felvágtam thai homokba mártogatva megettem.

Emőkével még sokáig beszélgettem Viberen Áron viselkedéséről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése