2020. május 22., péntek

Rendetlenség és kimaradás

20200522 péntek

Már hatkor felébredtem. Azt terveztem, hogy ma hazamegyek Gazdagrétre, nem szeretném itt átélni a szombatra beharangozott zimankót. Arra is kíváncsi vagyok, hogyan birkózott meg Áron a rendcsinálással.

Először bekapok egy pár falatot reggelire. Még maradt egy szendvics a hűtőben és ahhoz melegítek egy tejeskávét.

Kicsit körülnéztem a kertben, megint bekészítettem egy adag ágat és dél körül elkezdtem összepakolni. A hagymás cipón felül a két rántott csirkecomb is bekerült a hátizsákba. Az ónjárót még nagyon féltem, ezért mielőtt bezárom a bázist, betolom az előtérbe.

Elég jó időben értem a buszmegállóba. Népligeti végállomáson ebéd helyett vettem egy szelet pizzát és egy dobozos sört, ami, mire megjött az 1-es villamos már el is fogyott.

Hazaérve jött a csalódás.

 Áronnak hétfőn befejeződtek az érettségi elfoglaltságai. kedden még azt írta, hogy elkezdett rendet csinálni. Most nagyobb a kupi, mint egy hete volt. A konyhaasztalon két hete áll a reszelt sajt. Az ágyam megközelíthetetlen, szerteszét flakonok, a szobájában az ágyon  kajás tányér.
Nagyon bántott, hogy nem csinált rendet.

Mondtam neki, hogy hoztam két szelet rántott csirkét. Jó, most elmegy, találkozik a barátaival, nem mondta meg, hogy melyik barátaival megy hova, csak azt, hogy későn jön haza és az egyik combot hagyjam meg neki.

Elment és éjjel 4-kor ért haza.

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése