2012. március 14., szerda

készülődés a négynapos ünnepre

Áron tíz percet késett reggel, de végül ünneplőbe öltözve időben elindult a suliba. Jómagam a reggeli készítésével kezdtem. Reggel jött a villanyszerelő is. Bemutattam neki a két elvégzendő feladatot. Csabi alig akart felébredni, de a végén beengedett minket. A szakember a mosogatógép tápellátására nagyon egyszerű javaslatot tett: a tőle egy méterre lévő tűzhely egyik fázisáról fog lecsatlakoztatni egy dugaljat.
Áron szobáját illetően is talált egy megoldást: A nappaliból fog a falon keresztül átvinni egy kábelt.
Nagy fába vágtam a fejszémet és elkezdtem rendezgetni a papírokat az íróasztalomon. Ettől azután csak egyre nagyobb lett a rendetlenség, ráadásul egy sor fizetni és átutalni való került ki a papír kupacból.

Délután 3/4 4-re mentem Áronért, de jóval előtte felhívtam Nóra nagyit, hogy ha szeretne velünk jönni a tenisz edzésre, akkor 1/2 5-kor fogjuk várni az 5-ös busz megállójában. Áron fel volt dobva, hogy nem kaptak házi feladatot. Nagyi nem érezte jól magát, de mondta, hogy ha jön, akkor 1/2 5-re ott lesz. Korábban értünk oda Áronnal, de a megbeszélt időpontig még reménykedtünk. Végül csak ketten mentünk az edzésre. Nekem tetszett az egész foglalkozás, mégis úgy döntöttünk, hogy a következő hónapokban átköltözünk a Budaörsi Tenisz Centrum-ba. Este mindent összekészítettünk a távol töltendő négynapos ünnepre és felmentünk Eszterhez. Még Emőkét is meghívtuk a barátjával, hogy jöjjenek velünk holnap Zebegénybe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése