2012. március 22., csütörtök

fogorvosnál

Azzal kezdtem a napot, hogy, mint Áron hűséges fegyverhordozója, bevittem a suliba az uszoda táskáját. Elkértem Áront szombatra, mivel Dömsödön terveztük megünnepelni a Víz Világnapját. Ági néni nem volt attól felhőtlenül boldog, hogy az ikrekkel együtt három gyerekkel kevesebben lesznek a szombati vetélkedőn. Abban egyeztünk meg, hogy Ázon, Bálint és Olivér, egy a vízről szoló fogalmazvánnyal fogják pótolni a hiányzásukat.
Utána erőt vettem a gyávaságomon és elindultam Adrihoz, hogy messziről megnézhesse a letört bal alsó négyes fogam. Amig az előtérben kellett várakoznom nem volt semmi probléma. A zabszem akkor kezdett szorulni, amikor azt mondta, hogy üljek be a fogorvosi székbe. Egy jó órát matatott a számban és minden új technológiai trükköt bevetett, hogy a törött fogam megmaradjon.
Utána Lacival együtt mentünk ki a nagy aprilia centrumba, ahol némi alkudozás után megvettük a Laci új Vespa robogóját. Jó volt, hogy ketten voltunk egy ellen, mert így teljesen magunk alá gyűrtük, az amúgy jól képzett eladót.
Laci visszahozott Gazdagrétre és azonnal indultam a brushupra. Amikor onnan is megjöttem már Áron is hazaérkezett. Kezdhettük a készülődést. Áron felment Ilihez és mire Eszter hazaérkezett, addigra indulhattunk a VIP rendezvényre a Mariottba. Némelyik előadást erősen marketing ízűnek éreztük, de a négy közül volt egy aminek magas volt az információ tartalma és főképp végre pártsmlegesen tárgyilagos tudott lenni. Utána persze nagy vacsora, amit azonnal kineveztünk névnapi előestének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése