2012. március 6., kedd

A hónap első keddje

Áron reggel a szokottnál korábban indult a suliba. Szerintem valamelyik haverjával megbeszélte, hogy még nyolc előtt játszanak egy sort. Remélem, hogy ma nem lesz matek óra, mert a füzetét itthon hagyta. Ha találtam volna az asztalán órarendet, akkor megnéztem volna, hogy esetleg utána vigyem.

Miki már kora reggel felhívott, hogy tegnap kifizette az utolsó részletet és nagyon köszöni. Mondtam, hogy ne nekem köszönje, hanem a banknak, én csak fedezet lekötést vállaltam. Közben elmesélte, hogy talált egy olyan kezdeményezést, hogy egy székesfehérvári társulás egy fogyasztói üzletlánccal karöltve kivásárolná a bankok elől a hiteltörlesztésbe bebukott ingatlanokat, meghagyva a volt tulajdonosoknak a haszonélvezeti jogot. Kötelezné a volt tulajdonosokat, hogy minimum havi 30.000.- forintért az általuk megadott üzletláncban kell vásárolniuk. Kíváncsi vagyok arra, hogy mennyire komoly és korrekt ez a társaság és valóban tud-e segíteni a bedőlt hiteleseknek legalább annyiban, hogy ne kerüljenek az utcára.

Betettem és el is indítottam a második adag nagymosást, meggyúrtam a pizzát és leáztattam egy adag bélyeget.
Bence matek órája nagy odafigyelést igényel a részemről is.
A terroristák (öten) már négy előtt megérkeztek. A német gyakorlás zajosra sikeredett. Lehet, hogy már egyre nehezebb őket féken tartani. Annak nagy sikere volt, hogy a szótárbantaláltak egy német szót, amit akkor hallottam életemben először.
A szódolgozatban Csani hozta a papír fomát,Olivéré lett a dobogó második foka, azután Kamel, Áron és Bálint következtek.
A pizzán megint volt egy ici-pici javítás. A tetejére raktam apróra vágott bazsalikom leveleket. Mindenkinek ízlett. Fél hat után egy óra játék. Közben megérkezett Eszter. A fiúk elindultak haza, Áron ment fel Ilihez, mi pedig S. Laciékhoz az első keddi vacsorára.
Laciéknál nagyon jó volt a hangulat és a kaja, de az autót ott kellett hagynom némi alkoholozás miatt. Minket Tamás hozott haza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése