2012. március 16., péntek

megint fáj a derekam

Viszonylag korán és tűző napsütésre ébredtünk. Áron bundáskenyeret és langyos tejet rendelt reggelire banánnal. Mi lágytojás és tejeskávét reggeliztünk. Kivettem a mélyhűtőből néhány csirkecombot. Eszterrel bementünk Kiskunlacházára bevásárolni, részint az ebédhez, másrészt a jövő heti permetezéshez. Vettünk két tálca lakodalmas süteményt. Az egyiket magunknak, a másikat holnapra S. Laciéknak terveztük Monoszlóra.
Kerestünk még egy 5 literes kézi pumpálós permetező palackot és  Topáz nevű permeteznivaló anyagot a monilia ellen, de ez utóbbit nem találtuk sehol.
Délelőtt kihoztam a három kerékpárt az istállóból és elvégeztük rajtuk a nagy tavaszi takarítást. Még 1 óra előtt elindultunk biciklizni. Eszternek ugyan nem tetszett a kötelező bukósisak viselete, de azután Áron határozottan rászólt és így mind a hárman bukósisakban mentünk. Én korábban visszaindultam a bázisra és elkezdtem készíteni az ebédet. Mire Eszter és Áron visszaérkeztek már majdnem teljesen  kész volt. Nagyon finomra sikeredett paradicsomleves után rántott csirkecomb petrezselymes burgonyával és görögösre formázott jégsalátával. Belekóstóltunk a lakodalmas süteményekbe.
A délutáni bringázásnál én már nem tartottam Eszterrel és Áronnal, mert a lumbachóm nagyon rosszalkodott és inkább lefeküdtem a padlóra egyengetni a hátamat.
Később, mire Áronék visszajöttek, leáztattam egy adag bélyeget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése