2012. március 29., csütörtök

rothadó kapitalizmus

Reggeli után legelőször bevittem Áronnak az uszoda táskáját a suliba. Ott kiderült, hogy már elindultak az uszodába az autóbusszal. Timi néni el is igazított, hogy az Erdei úti iskolába mentek és Ági néni kisérte el őket, mert Zoli bácsi lebetegedett. Uccu, mentem az Erdei úti iskolába, de ott felvilágosítottak, hogy a negyedikesek már nem oda járnak, hanem a Kondorosiba. Tíz perccel az úszás óra megkezdése után értem oda. Nem Ági néni kisérte a gyerekeket, hanem Zoli bácsi és nem az Érdi úti iskolában volt az edzés. A többi igaz volt. Ha már ott vagyok, akkor megnéztem Áron úszását és nagyon tetszett. Az úszó edző is azt mondta, hogy Áron úszásával semmi probléma, eddig három darab ötöse van. Utána elgurultam  a JYSK üzletbe és elhoztam az Eszternek félretett kocsmaasztalt, amit a konyhába szánt. Rögtön fel is vittük, de csak darabokban, nehogy megemeljem magam ezzel a rossz derekammal.
Fent azután összszereltem  és meg is ebédeltünk az új kocsmában.
Megvettem még M. Marikának a megrendelt 50 fm cippet és a 60 db. kocsit hozzá.
Háromra pontosan érkeztem a brushupra. Örültem annak, hogy Misi jól tudta használni a neki készített CD-t. Kriszta rám telefonált, hogy színházba készülnek, kinyomtatnám-e az online színházjegyüket.

Bence matek órája jó volt, mert a gömb térfogatának levezetésénél megint elő tudtam venni a Cavalieri elvet. A Cavalieri elv szerint ugyanis, ha két test bármely magasságában való síkmetszetének területe egyenlő, akkor ilyen esetben a két test térfogata is egyenlő.
Norci skype-on számolt be arról, hogy miután az iskola Bristolban nem talált Angol-Magyar szótárt a fiúknak, ezért mind a hárman kaptak egy-egy ASUS Netbook-ot, hogy az angol szavakat a neten keressék meg.

Eszter elővette az ÉHSZAKOK-ban leírt receptemet és vacsorára nagyon finom rakott krumplit csinált

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése