2012. március 1., csütörtök

Boat Show

Reggel a postán kezdtem a napot, hogy a hülyék rendszeres havi megtakarításainak eleget tegyek. Áron Nóra nagyitól ment az iskolába. Nekem csak annyi volt a feladatom, hogy bevigyem Áron iskolatáskáját és az uszodacuccait. Ott szembesültem azzal, hogy Áron nem vitte a szemüvegét. Elmagyarázta, hogy holt találom meg. Ezek szerint azt szerette volna, ha azért még egyszer bemegyek a suliba. Amikor indultam a Boatshow-ra, útba ejtettem a sulit és a szemüvegét is bevittem. S.Lacit is invitáltam a kiállításra, de ők éppen Monoszlón ejtőztek.

A Boatshow-n a rengeteg látnivaló, megbeszélni való annyi időt elvett, hogy a brushup-ra egy kicsit késve érkeztem. A megbeszélések között egy Solarcella kalkuláció volt érdekes és a huzikának a tavaszi műszaki vizsgáztatása.

Hatra jött Bence és hétkor már hulla fáradtnak és álmosnak éreztem magam. Lacit is hívtam, de ők éppen Monoszlón ejtőztek.

Eszter összekalapált egy finom vacsorát. Áron nem sokat evett belőle, de én igen.  Amikor Áron már aludt, mi megnéztük a Withney Huston emlékére műsorra tűzött "Több mint testőr" c. filmet, amiben nekem igazán csak a betét nóták tetszettek, a többi egy amerikai limonádé. A film nézése közben az is kiderült, hogy amíg én a Withney Houstonhoz húzok jobban, addig Eszter inkább a Kevin Costenhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése