2012. március 12., hétfő

káposzta leves

A nap a bányával kezdődött.  Huzikába betettem a konyhai gázgyújtót és körülnéztem, miket kell a nyári szezonra előkészíteni. Annak utána néztem, hogy a huzika műszakija ez év július 11-én jár le.
Hosszasan tárgyaltam a cég biztonságos jövőjéről, valamint arról, hogy ezzel kapcsolatban mi a teendő. N. úr segített megfogalmazni a Claims Conference-nek szánt levelet. Adri telefonált, hogy nem valószínű, hogy velünk tudnak tartani csütörtökön Zebegénybe, mert Boginak magas láza volt az éjjel és csak akkor jönnek, ha keddre a betegsége körül minden elmúlik.
Eszter nem sokkal 12 után ért ki Budaörsre. Együtt mentünk az IKEÁ-ba. Vettünk egy szőnyeget a konyhájába, meg állólámpákat. Az áruház éttermében baromi finomat ebédeltünk. A TESCO-ban folytattuk a bevásárló kőrutunkat. Lazac nem volt, de az új mosogatógépébe vettünk mindeféle szert.
A budaörsi uszodában már csak arra maradt időnk, hogy megnézzük, mikor tart nyitva és mennyibe kerül.
Esztert letettem a fogorvosánál. Mire hazaértem Áron már megjött a suliból és Ilinél nézett valamilyen mesét. Ili beszerzett nekünk is 5 kg. mézet, így egy darabig el vagyunk látva. Gyorsan megdagasztottam a pizza tésztát.
Hétkor kezdődött az angol óra. Eszternek megmondtam, ha notóriusan nem készíti el a házi feladatát, akkor angol ügyben felmondok neki. Mire vége lett az órának a tészta kibuggyant a táljából, mert a bele szánt élesztő csak a fele tésztához hatolt el, a másik része még liszt maradt. Gyorsan befejeztem kézzel a gyúrást és a felét betettem a mélyhűtőbe.
Késő este megmelegítettem magamnak az Eszter főzte tejfölös lencsés káposzta levest, ami olyan fnom volt, hogy meg is írtam neki SMS-ben, ha mégegyszer ilyen finomat főz, akkor megkérem a kezét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése