2012. március 18., vasárnap

Vége a négynapos ünnepnek

Reggel mi ébredtünk frissebben. Eszternek egyszerű volt az ágyába vinnem a kávét, mert Laciéknál kapszulás kávéfőző van. Eszter, Áron és Fruzsina elmentek medvehagymát keresni. Mi Lacival terítettünk a reggelihez, de Lacinak nem volt türelme megvárni a társaságot, ezért hozzákezdett a reggelizéshez, amiből természetesen kisebb balhé kerekedett.
Délelőtt elmentünk a nagypiacra, ahol szinte mindent lehetett kapni. Kóstoltunk kolbászokat, sajtokat és borokat. Végül vettünk egy háromkötetes "Ady levelei" könyvet és néhány zacskó vegyes fűszert. Áron felvette a zsebpénzét és Eszterrel elmentek elkölteni. Vettek egy rovásírásos amulettet, aminek a politikai tartalma miatt nem tudtam felhőtlenül örülni.
Visszafele megnéztük a felújításra érdemes vitorlás hajót, de arról még kell konzultálnom az eladóval.
Fruzsi elültette a snidlingeket meg a medvehagymákat, amiből mi is vihettünk haza.
Bár kora délután indultunk haza, mégis este lett, mire elkezdhettünk kipakolni. Igaz, közben először lementünk Révfülöpnél a Balaton partjára, megnéztük Tamás leégett házát és megebédeltünka Tóth-nál.
Haza úton betértünk a TESCO-ba és annyi mindent vásároltunk, hogy érdemes volt beváltanunk a 20.000.- forintig érvényes 10 %-os kedvezmény kuponunkat. Mindenki nagyon elfáradt, úgy hogy alig vártuk, hogy ágyba zuhanjunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése