2012. március 25., vasárnap

Tabló

Olivér és Áron korábban ébredtek, mint mi. Megint ki kellett szaladnom kenyérért, mert úgy nézett ki, hogy négyünknek már kevés lesz. A reggeli még közös volt, de azután a fiúk elindultak a gátra, mi pedig bicikliztünk egyet. Átmentünk Gabikáékhoz is.
Mindenki elfoglalta magát valamivel. Eszter élvezte atavaszi napsütést, majd segített nekem autót mosni. A fiúk hoztak egy siklót a gátról, de sikerült rábeszélnem őket, hogy engedjék szabadon.
Ebédre paradicsomlevest készítettem és milánói makarónit. Az nem volt szerencsés, hogy mind a két fogásban a paradicsom dominált. Desszertnek Eszter sütött egy rakott palacsintát sok túróval és mazsolával.
Laci telefonon kérte, hogy ha lehet, akkor minél korábban induljunk el haza, mert Olivérnek még nincsen készen az összes házi feladata és még a tablót is össze kellene állítani. Így is tettünk, de azért útközben haza felé tettünk egy kis kerülőt és beugrottunk a szalag fűrészért, amit végül nem köszörült meg a mester, mert több repedést éeszlelt rajtaés azt javasolta, inkább készíttessünk egy újat.
Itthon azonnal nekiálltunk a Víz világa tabló elkészítésének. Eszter volt a művészeti vezető, én nyomtattam a fogalmazványokat és a fotókat, Emőke vágta méretre és a fiúk ragasztották a tablóra. Közben Laci elvitte Olivért és mi este 10 körül lettünk készek a tablóval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése