2012. március 30., péntek

Schmitt interjú

Kétségbe vagyok esve. Áronnal reggel összevitatkoztunk az öltözéke miatt. Minusz 100 fok van és erre Ő elindul egy szál pendelyben a suliba. Azon győzködött, hogy a pólója alatt van még egy és ezzel elindult. Ha megfázik agyonütöm. Befizettem a postán a "hülyék" havi megtakarítását, mert ennek a rendszeressége megnyugtat.
Eszter csak beugrott egy pillanatra, mert rohant a rektori értekezletre. Kilátásba helyezte, hogy tudunk majd együtt ebédelni.
Egyébként úgy érzem, hogy lelassúltam. Minden megy, minden működik, de mintha lassabban történnének a dolgok, mint korábban. Lehet, hogy a kezdődő derékfájás miatt, de az is lehet, hogy egyszerűen öregszem.
Már a reggeli után elkezdtem a készülődést Dömsödre. Eszter beállított két franciakrémessel, így azután az ebéd el is maradt.
Áron kicsit késve érkezett haza. Elmagyaráztam neki, hogy az egy fontos dolog, hogy ha megbeszélünk egy időpontot, ahhoz tartsuk magunkat. Eszter segített összepakolni a kosarakat.
Négy óra körül el is indultunk Dömsödre. Eszter nem tudott velünk tartani, mert holnap dolgoznia kell. Felhívtam M. Marikát, hogy meghoztuk a megrendelt anyagokat. A bázisra érkezve rögtön befűtöttünk a cserépkályhába, mert a levegő lehült. Áron megdumált, hogy a leckéjét ne ma este kelljen megírnia. Este kivételesen bekapcsoltuk a TV-t, mert kíváncsiak voltunk a Schmitt interjúra. Szerintem az MTV1-nek ma este nézettségi rekordja volt, de az emberek java csalódottan kapcsolta ki a TV-t. Vacsora, lefekvés, olvasás az ágyban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése