2012. május 30., szerda

Áronnak jól megy a tenisz

Reggel Áront le se ellenőriztem (táska, tolltartó, öltözet), de remélem, hogy semmit nam hagyott itthon. Reggeli után mentem fel B. Palihoz, ahol már hárman is vártak. A közös képviselőt dokumentumok segítségével szembesítettük a hanyag munkájával. Felvettünk egy jegyzőkönyvet, amit majd nekem kell gépbe önteni.
Most, hogy megérkezett a Skate, a Bladet Eszter fogja kapni. Végre elkezdtem azon az összes korábbi adat és alkalmazás letöltését és az újak installálását. Úgy gondoltam, hogy nem fogom egyszerre mindennek a megtanulásával terhelni, hanem majd csak fokozatosan és csak olyan alkalmazásokat teszek fel, amilyeneket ő is szívesen lát.
Ebédre a tegnapi finom kenőcsből tettem pirítósra, mert nem kívántam semmilyen nehezebb kaját. Pontban fél négyre érkeztem a suliba és Áron is meg a nagyi is időben ott voltak. A tenisz edzésen Áronnak olyan jól mentek az ütések, hogy az edző egy idő után átette egy nagyobb korosztályos csoportba. Ott ugyan kapaszkodnia kellett, de szemmel láthatóan élvezte és úszott a sikerélményekben. A vége fele már nem ment olyan jól, de úgy összegezte, hogy ez a mai nagyon jó edzés volt.
Hazafele nagyistól bementünk a TESCO-ba. Nagyinak is szüksége volt néhány dologra, én is vettem egy doboz halászlé kockát és Áron is beküldött egy nagy szelet sonkás, ananászos pizzát. Vettünk még egy doboz jégkrémet, amiből hármat am Ort und Stelle elfogyasztottunk. Nagyit és Áront feltettem a 139-esre és indultam haza. Otthon már levél várt a betörőktől. Eszter és Emőke felvittek néhány kaját és én is mentem utánuk. Amikor lejöttünk elkezdtem Esztert tanítgani, hogyan kell használnia az új kütyüjét. Betettünk néhány telefonszámot és rögtön meg is próbálta Emőkét és Csabit felhívni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése